Den største fest på året – sådan har det været i 35 år

FARSØ: For 35 år siden åbnede Farsø Rådhuscenter med 13 butikker. I 2024 er der stadig 13 butikker, men en del har ændret sig gennem årene.

Butikkerne har vokset sig større og har et meget større vareudvalg. Det har også været en udskiftning i butikkerne. Nye butikker er kommet til – mens andre er lukket.   

Fire personer har været med alle 35 år
For Farsø Rådhuscenter har det altid været vigtigt, at det skal være en god at oplevelse at handle i butikkerne, for så vidt angår udvalg, service og kendte ansigter bag disken. Derfor har Farsø Rådhuscenter et stort kunde opland, og mange tager til Farsø for at handle med Finn, Birthe, Pia og ”Kræmmeren”

Disse navne nævnes specifikt, fordi disse fire personer har fulgt Farsø Rådhuscenter gennem alle 35 år – og er der stadig!  

Finn Bisgaard (Din Tøjmand), Birthe Nørgaard (Inge & Birthe), Pia Guldberg (Stil & Sko), dengang Center Sko og Jørgen Højrup Jensen (Kop & Kande) dengang Center-Isenkræmmeren var med for 35 år siden – det er de stadig !.

Fødselsdagen har altid været noget særligt 
Hvert år siden åbningen i marts 1989 har Farsø Rådhuscenter gjort meget ud at fejre sin fødselsdag. Den har til tider overgået julehandlen, og altid er der blevet ”festet løs” over 3 eller 4 dage.

Torsdag den 2. marts 1989 åbnede Farsø Rådhuscenter. Farsø Skoleorkester spillede til åbningen. Her ved indgangen fra Søndergade. Som det ses på billedet hørte der også dengang balloner til. Også i dag er balloner en fast del af Farsø Rådhuscenters fødselsdag.

Programmet for åbningen i 1989 viser udvidede åbningstider, masser af tilbud i butikkerne, gavekort, god mad, underholdning og balloner.  Ja, sådan er det også i dag, men det hører også med til en fødselsdag.    

LÆS FØDSELSDAGSAVISEN HER

35 års historie
Lokalhistorisk Arkiv for Farsø og Omegn har i anledning af 35-året været i billedarkivet og i tidligere Farsø Avis’er for at finde billeder og artikler fra Farsø Rådhuscenters første 35 år.

Det er der kommet en lille udstilling ud af, som vil være opstillet på Centertorvets scene under fødselsdagen. 

/cf            

Fire dage med fødselsdagsdag i Farsø Rådhuscenter, masser af tilbud og en ny butik

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: