Den gyldne kundevogn rullede igen – SE BILLEDER OG VIDEO HER

FARSØ: I forbindelse med Farsø Rådhuscenters 28 års fødselsdag, var centrets egen opfindelse – Den Gyldne Kundevogn, på programmet både lørdag og søndag.

Ligesom tidligere er indslaget meget populært, hvilket der ikke er noget at sige til, for hvem vil ikke gerne vinde varer for tusindvis af kroner efter eget valg fra rådhuscentrets butikker.

Konferencer Peter Christensen stod begge dage klar kl. 13.30, til at udtrække en vinder af retten til en tur med Den Gyldne Kundevogn. Og han forstod at få spændingen til at stige blandt de par hundrede forventningsfulde kunder, for hvad nu hvis…

Bente havde en plan
Lørdag blev Bente Jensen fra Hvalpsund den heldige vinder. Fire minutter fik hun.

– Jeg er noget dårlig til bens, men jeg ved hvad jeg vil have, lød det fra Bente Jensen.   

Efter 4 minutter var Bente Jensen og Den Gyldne Kundevogn i mål. Hun havde besøgt Rabøl Lædervarer for at få en rejsekuffert, Tops Stil & Sko for et par sko, hos Inge & Birthe blev det en BH, hos Matas en creme og hos Sportigan som blev den ekstra butik vejen rundt i centret rød der et træningssæt i kurven. Sammenlagt røg der varer i kundevognen for 4.828 kr.

I mål lød det glædestrålende fra Bente Jensen

– Jeg havde jo planlagt, hvad jeg ville have, hvis jeg vandt. Det er fint, det kan ikke være bedre. Og nu skal jeg sidde ned og have en kop kaffe.   

Mor og søn vandt
Søndag var spændingen stor igen. Og her blev det Thilde Ebdrup Kjær fra Dollerup og hendes 7-årige søn Sigurd, der vandt retten til en tur med Den Gyldne Kundevogn.

Thilde kunne røbe, at hun kun ganske få minutter inden konkurrencen gik i gang havde puttet kuponen i. Så, hvor heldig kan man være!.     

Også Thilde og Sigurd fik 4 minutter til at ”handle” i. Sigurd sad i indkøbsvognen med en telefon sat på nedtælling, som blev holdt op foran mor, så hun kunne følge med i tiden. Det var meget tydeligt, at der både skulle noget indkøbsvognen til mor og søn. Første stop blev derfor i Rabøl Bøger og papirs legetøjsafdeling, hvor en stor Lego flyvemaskine røg i kurven til Sigurd. Herefter var det sko fra Tops Stil og Sko, en jakke hos Inge & Birthe, en creme hos Matas og en køkkenmaskine hos Kop & Kande der kom ned indkøbsvognen til mor Thilde. På vej tilbage i hurtigløb til mål, så røg der også lige en fodbold fra Sportigan ned i kurven til Sigurd. En optælling viser at de to sammenlagt fik ønskevarer for 6.507 kr.

Fra Thilde Ebdrup Kjær lød det. – Det er helt fantastisk.

 

Søndag blev det Thilde Ebdrup Kjær og hendes søn Sigurds tur til en tur med den gyldne kundevogn. Det blev til varer til både mor og barn for 6.507 kr.

Sidste års vinder af Den Gyldne Kundevogn Elly Andersen lykønsker dette års vinder Bente Jensen.  

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: