Deltagerrekord til Solhavens cykelløb

FARSØ: Mildt sensommervejr – hvad kan så være bedre, end at begive sig udenfor og få trådt lidt i pedalerne?. Derfor tog ikke mindre end 165 deltagere imod søndagens tilbud fra Solhaven/HRC om at deltage i det årlige Motionscykelløb, der blev afviklet for 13. gang og med deltagerrekord.

Her ses 3 af vinderne af Solhavens Motionsløb. Fra venstre løbskoordinator Nino Andreasen, vinder af 18km Thomas Bach, Aars, vinder af 70km Anders Winther Larsen, Fandrup og vinder af 35 km Flemming Sørensen, Farsø.

I alt 165 stillede op til 13. udgaven af Solhaven/HRC’s motionscykelløb. Fordelingen var 50 cyklister på 70 km. ruten, 34 på 35 km ruten, 50 på 18 km ruten og 31 på 10 km ruten. Her ses cyklisterne på 10 km. ruten ved start.

Der var travlt ved tilmeldingsbordet

Motionscykelløbet havde rekord med 165 deltagere, hvilket er 16 deltagere flere end sidste år. Sådan har deltagerantallet været stigende gennem de seneste åringer for løbet, som fortrinsvis har lokale deltagere, men også ”cyklister” fra Aars, Nibe, Hobro m.fl.      

Det var derfor en velfornøjet koordinator af løbet, Nino Andreasen, der for 13. år i træk stod og dirigerede deltagerne på plads.

Løbet havde fire ruter at vælge imellem på 70, 35, 18 og 10 km. Alle fire ruters deltagere blev – så at sige, kørt i stilling af en flot Chevrolet fra 1956, der fulgte rytterne det første stykke mod enten Svingelbjerg eller Fandrup.       

Med udførlig skiltning, officials og forplejning undervejs på ruterne, var der fuld service fra arrangørernes side. Ruteforløbene gik omkring Hvalpsund og Fredbjerg.

Efter nogle hårde tråd på landevejene, ventede der pokal og blomster til vinderne hjemme i mål, diplom samt lodtrækningspræmier til størstedelen af cykelløbets øvrige deltagere. Præmierne var sponsoreret af Farsøs butikker og virksomheder.

Herudover var der god forplejning med frugt, drikkevarer og kage i mål – også lokalt sponseret.  

De hurtigste på ruterne var: På 70 km ruten Anders Winther Larsen, Fandrup. På 35 km var det Flemmings Sørensen, Farsø, der kom først i mål. På 18. km. ruten var det Thomas Bach, Aars

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: