De 9 retter er klar næste torsdag

FARSØ: God mad og bevægelse i hyggeligt selskab. Det er nøgleordene for Lions Club – Thits Jensen ”9 retters menu gennem Farsø – Kom og Smag”, som finder sted på næste torsdag.

Den populære gourmettur gennem Farsø finder sted for 5. gang, efter 2 års ufrivillig coronapause. I 2019 var arrangementet udsolgt med 550 deltagere, og også denne gang regner man med udsolgt. 

Man begiver sig ud på en gåtur gennem Farsø på ca. 4. km med 9 stop – og dermed 9 retter at indtage undervejs.

SE ANNONCEN FOR ARRANGEMENTET HER

Allerede 400 deltagere
Birthe Nørgaard, som primært har forestået billetsalget fra hendes butik i Farsø Rådhuscenter fortæller at man på nuværende tidspunkt nærmer sig de 400 solgte billetter til eventen.

-Vi fik de første henvendelser for flere måneder siden, førend vi havde annonceret og havde billetter klar til salg, siger hun.   

– Arrangementet er ved at være godt kendt rundt omkring for at være specielt og godt – og ikke mindst hyggeligt, fortæller Birthe Nørgaard videre, så hun er ikke overrasket over den store interesse. 

Det har været glade og mætte mennesker – og meget tilfredse madsteder, der har været med de foregående år. Det er naturligvis også vores målsætning igen i år og meget gerne tilsmilet af et flot sommervejr, fortæller Birthe Nørgaard.

Uanset antallet af deltagere, så får alle den samme gode oplevelse uanset om man er blandt de første hold der starter eller først starter senere. Og en ting er helt sikkert, man behøver ikke bekymre sig om aftensmaden denne aften, den indtages så rigeligt når man går turen rundt

Egnens bedste spisesteder trakterer
-Vi er rigtig glade for samarbejdet med nogle af egnens bedste spisesteder og madleverandører. Alle er helt på det rene med 500 deltagere og dermed 500 portioner. Det vidner om, at arrangementet har en lige så betydning for madstederne som for os, lyder det videre fra Birthe Nørgaard. Det glæder os!  Vi har sågar to nye leverandører, der allerede har meldt sig til næste år. 

De madsteder man kan møde på ruten i år er: Den Gode Smag, Sønderup Landkøkken,  Slagter Dennis, Hessels Køkkenpiger, Erhvervsskolerne, Event & Gastronomi, Hotel Farsø og Farsø Bageri. Til den lækre mad hører naturligvis også drikkevarer og her har også Rema 1000, Coop365, Kaffeladen og Hessels Øllaug meldt sig på banen. 

Altså med andre ord er der garanti for en kulinarisk aften med vandreskoene på. 

Ændret – og kortere rute
Turen rundt varer en time til halvanden, alt efter hvor meget der skal snakkes undervejs.

Ruten er i år ca. 800 meter kortere og gåes den modsatte vej i forhold til de tidligere år. Det er for at nogle at madstederne får muligheden for eksempelvis at servere en forret fremfor en hovedret og vice versa.    

Hold af ca. 45 personer sendes afsted med ca. 10 minutters interval og naturligvis indtages maden i den rigtige rækkefølge med forretten først og desserten til sidst på Store Torv. Og netop Store Torv er start og mål for ”Kom og Smag” eventen. 

Årets Thit pris – går til….
Det er også på Store Torv at aftenens øvrige programpunkter finder sted, nemlig uddeling af ”Thit Prisen 2022”, som går til en person eller en gruppe som ydet en ekstraordinær indsats, som ildsjæl i og for lokalområdet     

-Vi har fundet en modtager af Thit prisen og hvem det er, forbliver hemmeligt indtil på aftenen. Desuden har vi også fundet ud af hvem der skal modtage vore donationer 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: