test

Danatek overtager 50 % af Sindal Traktorkompagni

FARSØ: – Samarbejde er vejen frem når det gælder om at kunne tilbyde de bedste løsninger til landbruget: Det de to indehavere af henholdsvis maskinhandlen Danatek i Farsø Michael Jensen og Sindal Traktorkompagni, Knud Thomsen enige om.

Michael Jensen(t.h.) og Knud Thomsen foran RMH

Sindal Traktorkompagni bliver forhandler af RMH fuldfodervogne og Krone produkter.  

Meget mere udstyr til kvægbruget i Vendsyssel
Danatek kommer fra Frsø, og på hjemegnen er der temmelig meget malkekvæg.

– Vi har da også en meget stor kundekreds blandt kvægbrugere med vores græsmaskiner, finsnittere og foderudstyr, fortæller Michael Jensen.

Netop i kvægbruget er der stort behov for, at maskinerne kører, når der er brug for dem.

–  Vores service er derfor også klar, når det brænder på, uden kunderne skal betale en masse ekstra for at få den hjælp, de har brug for, siger han.

– Det var derfor nærliggende da muligheden bød sig at indlede et samarbejde med Sindal Traktorkompagni, der lokalt gennem mange år har været kendt for god service.

– Vi starter med et samarbejde omkring salg og service af specielt RMH og Krone produkterne, så må vi se hvad vi kan drive det til hen ad vejen, siger Knud Thomsen og Michael Jensen.

– I vores bestræbelser på fortsat at kunne levere attraktive produkter til vores kunder og fastholde høj kvalitet på vores værksted ser vi samarbejdet som en udviklingsmulighed for Sindal Traktorkompagni, siger Knud Thomsen.

Fra Viborg til Skagen
Danatek forhandler programmet af fuldfodervogne fra RMH i en linje tværs over Jylland lidt syd for Viborg og helt op til Skagen.

– Vi er i kontakt med mange landmænd over et stort område, og oplever i øjeblikket en generel stigende interesse for investeringer og i særdeleshed mælkeproducenter der forespørger på fuldfodervogne, konstaterer Michael Jensen.

Med det nye samarbejde er der nu i alt 4 sælgere og 10 montører og 4 lærlinge der er klar til at servicere området. Værkstedet råder over fem servicevogne og to lastbiler, når de skal rykke ud til kunderne.

– Vi er klar til at give kunderne den bedst tænkelige service, siger Knud Thomsen og Michael Jensen.

Fælles stand på Hjørring Dyrskue
På den fælles stand på Hjørring Dyrskue udstiller de to virksomheder blandt andet RMH og Krone, det er første gang Danatek deltager på Hjørring Dyrskue. Vi har igennem nogen tid kommet en del til Vendsyssel med specielt RMH og KRONE produkterne, vi glæder os derfor meget til et par gode dage på Hjørring Dyrskue, hvor vi sammen med Sindal Traktorkompagni får hilst på nuværende og nye kunder, slutter Michael Jensen

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: