test

Dagli’ Brugsen udvider

Af: Candy Fröse

HVALPSUND: I formiddags blev spaden sat i jorden til en længe ønsket udvidelse af Dag’li Brugsen i Hvalpsund

I mandags tog formand for Dagli’ Brugsen i Hvalpsund, det første spadestik til den nye udvidelse af forretningen med 226 m2. Her ses hun sammen med uddeler Per Bisgaard(i midten) og Peter Tolstrup fra Tyge Tolstrup A/S, der står for byggeriets hovedentreprise.

Brugsforeningen bygger bagud med 226 m2, som vil blive indrettet til et fremtidigt lager. Butikkens nuværende lager og baglokaler kan således inddrages til butiksareal, som der ifølge uddeler Per Bisgaard er et stort behov for.

De ca. 120 nye butikskvadratmeter vil blive brugt til en tiltrængt omrokering i butikken, hvor især en ny bagerbrødsafdeling med friskbagt brød fra egen bake-off ovn og grønsagsafdelingen vil få nye kvadratmeter. Men også en mere hensigtsmæssig butiksindretning, vil gøre det lettere for kunderne at komme rundt i butikken.

Til- og ombygningsprojektet står Dagli’ Brugsen i godt 3. mio. kr. Et projekt, som vi har sparet op til i et par år, fortæller brugsforeningens formand Bente Jensen, og som vi glæder os til at komme i gang med.

For hovedentreprisen står Tyge Tolstrup A/S i Farsø, som har allieret sig med en lang række lokale håndværkere i projektet, som påbegyndes nu og varer i et par måneder.

Dagli’ Brugsen selv, regner med at såvel nyt lager som nyindrettet butik kan tages i brug omkring den 1. marts næste år. Dermed i god tid, til at fejre den lokale brugsforenings 100 års jubilæum den 9. juni.  

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: