test

Dagli’ Brugsen i Hvalpsund er blevet større

HVALPSUND: På fredag findes den røde silkesnor og dertilhørende saks frem, for at markere udvidelsen og ombygningen af Dagli’ Brugsen i Hvalpsund.

Dagli’ Brugsens butiksareal er blevet udvidet med 120 kvadrater og lageret med 226 kvadratmeter. Dette markes på fredag med snorklip og en festlig indvielse.

Udvidelsen byder bl.a. på en ny bake-off afdeling i butikken.

Dagli’ Brugsen åbner først midt eftermiddag sammen med snorklipningen, som foretages af Dagli’ Brugsens kædedirektør Preben Jensen, som gør den lokale butik æren i 100 års jubilæumsåret.

Selve jubilæumsdagen er ganske vist først til sommer – nærmere bestemt den 9. juni, men udvidelsen af butik og lager har været på ønskesedlen så længe, at spadestikket til udvidelsen blev sat i jorden for fem måneder siden og de ekstra kvadratmeter nu er klar til at blive taget i brug.       

Brugsforeningen har bygget bagud med 226 m2, som nu udgør butikkens lager. Det eksisterende lager og baglokale er således blevet inddraget til nyt butiksareal, som der ifølge uddeler Per Bisgaard længe har været et stort behov for.

De 120 nye butikskvadratmeter er blevet brugt til en tiltrængt omrokering i butikken, hvor især en ny mælkeafdeling med køleskabe har givet meget mere plads bagerst i butikken, hvorimod den nye grønsagsafdeling er det første man møder når man går sin runde i butikken.

Butikkens faste kunder vil også opdage, at man skal køre indkøbsvognen den modsatte vej rundt i butikken i forhold til tidligere. Denne indretning giver en meget mere overskuelig butik og godt med plads til butikkens nye bagerafdeling med egen bake-off ovn, der sikrer friskbagt brød og kager til kunderne hver dag.           

Til- og ombygningsprojektet har stået Dagli’ Brugsen i godt 3. mio. kr. og som de har haft en række lokale håndværkere til at udføre. Et projekt, som brugsforeningen har sparet op til i et par år og som man kan glæde sig ekstra over i jubilæumsåret.  

Udvidelsen fejres ud over den officielle indvielse på fredag, også med en række gode åbningstilbud. Uddeler Per Bisgaard og brugsforeningens bestyrelse håber at rigtig mange kunder vil komme og fejre indvielsen med dem.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: