Crazy Tunes drengene klar med endnu en fest

FARSØ: Efter en super aften på Hotel Farsø, skærtorsdag, er crazy drengene igen klar til nye eventyr, og det bliver med en ægte OktoberFest på Hotel Farsø den 29. September.

Farsø drengene: Jan Thorup, Jesper Sander, Thor Bak og Brian Thorup – alias Crazy Tunes er klar til endnu en temafest på Hotel Farsø. Det bliver en Oktober fest den 29. september.

Dermed er det frem med tyroler hatten lyder det fra Crazy Tunes. Efter at Håndboldens Venner sidste år, med succes kørte på Tyrolertemaet, men ikke i år har tænkt sig at lave en opfølger på festen, tager Crazy Tunes over.     

Dermed kan man godt finde tyroler outfittet frem igen. Der bliver knald på lover Crazy drengene, der igen håber på, at folk i Farsø og omegn er klar til øl i store mængder, god mad, og at de danseglade får fundet de rigtige sko frem. Temaet er dermed lagt, selve programmet for aftenen følger senere, oplyser Brian Thorup fra Crazy Tunes.

– Der bliver sikkert stor rift om de "kun" ca.350 spise billetter, der vil være i omløb, og der kan ikke presses flere ind, udtaler Erik Pedersen fra Hotel Farsø, der kommer til at stå for aftenens tyroler buffet. Dermed er det med at sikre sig plads allerede nu – og folk kan godt begynde at glæde sig, for med det tempo de crazy drenge har på, er gæsterne sikret en klasse aften runder han af.Og Erik Pedersen ved hvad han taler om, for til premieren på Crazy Tunes, skærtorsdag, var det gæster på 30+ der var kommet en tur i byen, og de var klar til fest og farver. De fik hvad de kom efter. De første gæster var en tur på den røde løber, hvor der blev taget billeder af dem. Thomas Pedersen(kendt fra TV2 – The Voice) spillede under spisningen, og startede festen med en release af hans nye CD og en minikoncert. Kl.23.00 gik hovednavnet SO 90’s på, og de havde lagt i kakkelovnen til et sandt fest fyrværkeri af kopinumre fra 90’erne. Hele 2 timer spillede de, og de udtalte efterfølgende ”I Farsø forstår man at feste”. Så det var super tilfredse gæster vi tog afsked med, da lyset blev tændt kl.3 om natten fortæller Jan, Jesper, Thor og Brian – alias Crazy Tunes.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: