Country Fair med alskens hestekræfter

BORREGÅRD: Solen skinnede om kap med den spejlblanke lak på 44 lastbiler, der som hovedattraktion havde fundet vej til Country Fair i Borregård i weekenden.

Det var sjette gang at Club West havde indrettet pladsen bag deres øve- og klublokaler ”Fortet” til     

en ægte country plads, hvor der ud over lastbilerne, med de mange hestekræfter, også var blevet plads til motorcykler og veterantraktorer – og naturligvis de ægte levende heste, der gav trækture til stor fornøjelse for børnene. I mens kunne de voksne slukke tørsten i Saloonen.     

Country Fair havde omkring 1.000 besøgende over de to dage. Alene til festen lørdag aften var der 160 tilmeldte.

Country Fair bidrager sammen med en række andre koncertarrangementer over året til ungdomsarbejdet i klubben, ligesom overskuddet bl.a. også spæder til besøg hos venskabsklubben i Tyskland.

Club West, der har 200 aktive medlemmer, mestrer de fire dansearter: clogging, squaredans, linedans og moderne dans. Som noget helt nyt er man også begyndt at undervise i Zumba, som der også blev givet en opvisning i søndag eftermiddag.      

På Country Fair var der udover dans og lastbiler også motorcykler, veterantraktorer, country musik, servicehunde opvisning, kræmmermarked og meget andet.   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: