Classic Night sluttede Hot Sommer af med manér – FOTOS

FARSØ: Der var nok at kigge på til denne sæsons sidste Hot Sommer mandag i Farsø midtby, som havde temaet ”Classic Night”. 

I alt 126 køretøjer, fordelt på veteranbiler, veteranknallerter, veteranmotorcykler og Nimbus motorcykler dukkede op.

Det er imponerede at Aalestrup Classic kan mestre et sådant antal, men de havde også lagt op til at slå sidste års rekord – og det gjorde de, med 3 køretøjer mere end sidste år.    

Ud over veterankøretøjerne var der også fjernstyrede lastbiler som blev luftet midt på hovedgaden i den afspærrede midtby. Der var også nye biler samt stemningsmusik til aftenhyggen, ligesom der blev aftenhandlet i butikkerne.    

Folk mødte op tidligt for at indtage deres aftensmad, nemlig fra kl. 17.00, hvor lokale madleverandører stod klar med streetfood til spisning på torvene.    

Flere kom til og byen summede af liv. Det til trods for, at denne Hot Sommer aften ikke var specielt hot i vejret, for det blæste og temperaturen var skruet ned, men frem for alt, holdt det tørt.

Og det har det faktisk gjort alle fire Hot Sommer mandage i år, så sommeraktiviteten har virkelig levet op til sit navn, ligesom det har været særdeles ”hot” – læs populært, at besøge. Aldrig har de fire mandage haft så mange besøgende.   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: