Cirkus ude i skoven blev en succes

UHREHØJE: 3 forestillinger blev det til, da Firmaet Uhrehøje i sidste uge slog teltdugen til side for at vise "byens børn", i alle aldre, at den mest skøre og grinagtige klovn, nu kendt som, Proffessor Trifolikom var landet i skoven.

Cirkus i skoven Uhrehøje blev en succes. Her ses fra venstre Professor Trifolikom og cirkusassistenterne Lotte Hornbjerg, Byrial Stagsted og Bjørn Jakobsen – alle fra Firmaet Uhrehøje, som havde arrangeret cirkusforestillingerne.

Professor Trifolikom havde flere af sine indre skøre karakterer som f.eks. den franske akrobatiske klovn, Rocker Kurt samt den lidt mere tilbagetrukne klovn August med sig. I forestillingen var der hver gang op til flere børn og voksne med som assistenter og artister i forestillingen.

-Det gjorde at hele showet hver dag blev i den ånd, som vi ved at børn oftest er bedst til; at være i nu’et og være her, fortæller Lotte Hornbjerg fra Uhrehøje. 

Lotte Hornbjerg fortsætter: – Det blev nogle fantastiske dage i Uhrehøje. Vi har virkelig nydt at lave cirkus og åbne dørene herude for det lokale publikum. Det var en fornøjelse og en stor glæde at se folk vi møder og kender fra byen komme herud med deres børn og forældre til en skøn lille cirkus forestilling. Der blev virkelig grinet, også selvom vi selv, som kostumerede cirkusassistenter så forestillingen to dage i træk, blev vores grin ikke mindre.

Det bliver derfor heller ikke en engangsforestilling, at vi i Uhrehøje finder på en event hvor temaet Cirkus er på plakaten. Vi er selvfølgelig allerede i gang med at tænke nye tanker, som omhandler mere at vi i Farsø gennem work-shops, giver vore børn muligheden for at lave deres egen cirkusforestilling.

Alle skal selvfølgelig have en tak for at de kom, og bidrog med deres smil og lyst til popcorn og klovneri. Derudover er det med stor taknemmelighed, at vi kunne gøre alt dette, netop fordi at der er nogle virksomheder i byen, som er med og vil bakke vore ideer op ved at give et sponsorat. Den åbenhed og ligefremme lyst håber vi at møde igen når vi en anden gang kommer i det spontane humør, hvor vi suser i hver sin retning ud af døren, for at få folk med på nye projekter. Projekter og nye ideer er hos os allerede, med tanken på det lokale, i støbeskeen. Vi skal jo lave noget mere sammen, det læste jeg I Farsø avis for et par uger siden – det bakker vi op, og det tror vi på, slutter Lotte Hornbjerg.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: