test

Centralisering

Michael Madsen, Hvalpsund

Michael Madsen, Hvalpsund

Af: Michael Madsen, Sundvej 26, Hvalpsund

På lang afstand ser det for mig ud som Vesthimmerlands Kommune er i gang med og give sig selv dødsstødet. Tænk sig at folkevalgte politikkere kan diskutere en centralisering til over 100 mio. på de grundlag der er mig tilgængelig, om der forefindes andre grundlag kan jeg ikke udtale mig om.

Men vores politikkere og embedsværket har bevist flere gange, at man efter min mening handler med hovedet under armen. Ikke en men flere gange har I politikkere og embedsværket bevist, at I ligesom vores stat ikke formår og overholde de budgetter I selv opstiller, tillad mig:

Det nye mastehus på Lystbådehavnen i Hvalpsund blev igangsat på et forkert grundlag, hvilket jeg bygger på, at der på det forholdsvis lille byggebudget pludselig helt ekstraordinært skulle bruges i omegnen af 2 mio. kr. til at kystsikre mastehus og vinter opbevaringspladsen, for det havde I simpelthen glemt.

Købet af Gundestrupgaard giver vel kun mening hvis I fastholder at Erhverv Væksthimmerland – Destination Vesthimmerland – kommunens Udviklingsafdeling – samt Center for Kompetenceudvikling  ( ja, man lærer da lidt om afdelinger i en kommune man ikke troede eksisterede) stadigvæk kan implementeres på det fine herresæde uden yderligere omkostninger end det købte andrager. Men tro mig, der skal vel investeres det samme som købsprisen. I den her sag leger I med vores penge (skatteborgernes), men jeg kan da se at I har gjort naboen til herresædet glad.

Min påstand er, at i en privat drevet virksomhed havde bestyrelsen set disse udgifter førend byggeri / Køb var sat i gang, ellers havde banken / revisor set dette.

Så mit simple spørgsmål er, fastholder politikkere og embedsværket i Vesthimmerlands Kommune at I har styr på budgetter!!!

I bedes huske på, at det er Jeres arbejdsgivere – læs den menige skatteborger, der betaler for Jeres ødsel af skattekroner.

Dernæst er I som politikkere den største fare for en skævvridning af kommunen.

Undskyld mig, man bliver simpelthen så træt og frastødt af de beslutninger I træffer, husk på, at de fleste borgere allerede en gang har betalt for de flotte offentlige bygninger I har ladet opføre i Farsø – Aalestrup – Løgstør og Aars. Vi lever i en tid hvor genbrug er i højsædet, så bevar de bygninger vi har, de er gode nok og vil gavne lokalsamfundene i mange år

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: