test

Centerkiosken rykker i dobbelt så store lokaler

Centerkiosken, der siden 1996 har befundet sig de samme lokaler i Farsø Rådhuscenter, vil have flere kvadratmeter.

Det bliver betydelig mere rummelige forhold, som Centerkiosken får når den rykker i nye lokaler. Indehaverne Tina og Claus Christensen, ser meget frem til mere plads og mere struktur i butikken, ligesom butikken naturligvis også får nyt gulv, belysning, inventar m.m.

– Siden Farsø Kiosk og CenterKiosken i 1996 smeltede sammen har vi faktisk haft pladsmangel, siger indehaverne Tina og Claus Christensen. Den manglende plads gjorde det ikke bedre, da også postbutikken kom til for nogle år siden.

Center Kiosken flytter nu til dobbelt så store lokaler. Og kiosken flytter ikke længere end til den modsatte side af Centergangen. Her bliver den tidligere kasselinje hos Rema 1000 og den nederste del af den tidligere Kop & Kande butik indrettet til formålet.

Håndværkere er allerede i fuld gang med at rigge det nye kiosk areal til med nye skillerum, nyt gulv, belysning og ventilation i forbindelse med pølseboden, som kommer til at ligge nærmest Rema 1000 sammen med spil.

Den nye Centerkiosken åbner i forbindelse med Farsø Rådhuscenters fødselsdag den 1. marts  – hvis vi altså når det, siger Claus Christensen, der lige nu er ved at finde nyt inventar til den nye Centerkiosken.  

Diamanten overtager Center Kioskens "gamle" lokaler
Det er også allerede på plads, hvem der overtager Centerkioskens gamle lokaler. Det bliver Diamanten – smykker og ure, som har opsagt sit lejemål på Store Torv i Farsø. Diamantens indehaver Sofie Christensen regner med at være på plads i Farsø Rådhuscenter den 1. maj.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: