test

Centercafeen har fået permanent lejer

FARSØ: Det går hurtigt i Farsø Rådhuscenter og der arbejdes hele til på at finde gode løsninger for såvel kunder som forretninger.

Jette Thyrrestrup Kristensen og Heines Kristensen er budt velkommen til Farsø Rådhuscenter som de nye permanente lejere af Centercafeen. De åbner den 10. december.

For halvanden uge siden trådte Hvalpsund Færgekro til i Centercafeen, således at kunderne igen kunne slå sig ned på Centertorvet med en kop kaffe og lidt mad til maven.

Genåbningen af Centercafeen har været medvirkende til, at en aftale med en fast lejer nu er faldet endelig på plads.

Det bliver Jette Thyrrestrup Kristensen og Heines Kristensen fra Hornum, der den 9. december overtager centercafeen, og forventer at åbne allerede dagen efter, altså lørdag den 10. december.

Parret er kendte ansigter i Farsø, idet hun de seneste 6 år har været ansat hos Farsø Bageri og han er pedel på Farsø skole. Heines Kristensen var også i en årrække indehaver af tankstationen i Strandby og forpagter af Rutebilstationen i Farsø. Dermed har begge en god butikserfaring med i bagagen, herunder især med salg af madvarer på farten.

Det bliver især Jette Thyrrestrup og en fuldtids medhjælper som man vil møde bag disken i Centercafeen. Heines Kristensen beholder sit arbejde på Farsø skole, men vil træde til som hjælper på lørdage og når der er særlige arrangementer i centret.

Ligesom Hvalpsund Færgekro, vælger Centercafeens nye lejere slagterafdelingen fra. Der vil blive satset på cafedrift, som også omfatter salg af pølser og burgere. Men især vil det være smørrebrød, sandwich, kage, morgenkomplet og naturligvis kaffe, the, øl og vand, der vil blive serveret. Desuden vil der være et udvalg af lette frokostretter.            

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: