Camping Vesthimmerland gør sig godt på messer i udlandet

FARSØ: Sammenslutningen af otte vesthimmerlandske campingpladser ”Camping Vesthimmerland”, gør noget for at promovere Vesthimmerland i turistmæssig øjemed.

Camping Vesthimmerland vækker opmærksomhed på messerne i udlandet. Her på Caravan messen i Leeuwarden i Holland, hvor standen blevet kåret som messens bedste.

For øjeblikket sker det på en række danske og udenlandske ferie- og campingmesser.   

I sidste måned deltog ”Camping Vesthimmerland” for 4. gang på den største campingmesse i Holland, nemlig Caravana messen i Leeuwarden.  

Messen gik over 6 dage og til at bestyre standen og tale med potentielle gæster til Vesthimmerland var Lars Brandt, Ertebølle Strand Camping og Krik Meurs, Farsø Fjord Camping sendt af sted.

Sammen med familie og venner til Krik Meurs blev der gjort en fremragende indsats på og for standen. Standen vakte så stor opsigt, at den blev kåret som messens bedste stand. Sidste år klarede Camping Vesthimmerland sig også godt, hvor standen blev nomineret blandt de bedste 3.    

Som ”lokkemiddel” brugte ”Camping Vesthimmerland” deres nye røde hjerteformede balloner med logo og maskotten ‘Vimmer’, som blev delt ud til børnene. Dette betød, at endnu flere børn, sammen med deres forældre fandt frem til Camping Vesthimmerlands stand og fik øjnene op for Danmark og i særdeleshed Vesthimmerland.     

Ud over balloner og en god snak fik de besøgende også guiderne for Vesthimmerland og Camping Vesthimmerland med sig hjem.

Meldingerne fra Lars Brandt og Krik Meurs lyder på, at messen allerede har kastet en del reservationer af sig til denne sommer, og at man også påregner Holland som et vigtigt marked for campingpladserne i Vesthimmerland næste år.    

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: