test

Byrådet kommer til ”Åben by” i Vester Hornum

VESTER HORNUM: ”Åben by”- udvalget og Aktionsgruppen i Vester Hornum er sammen med resten af byen helt klar til at byde Vesthimmerlands Kommunes Byråd velkommen i dag lørdag, når der holdes ”åben by”.

Fra ”åben by” udvalget i Vester Hornum ses Helle A. Bæk og Søren Gertsen. I udvalget er desuden Kent Klitgaard (alle tre fra skolebestyrelsen)samt Anne Dorte Simoni og Søren Vasegaard fra Aktionsgruppen. Herfra ses også Rikke Christensen og Randi Kristensen. I Aktionsgruppen er også Pia Gravesen Jensen, Kristian Lorenzen og Asger Larsen. Lone Gertsen, der har gjort det store arbejde med at få folderen sat op var også forhindret, da billedet blev taget.

Dagen er et resultat af, at der i efteråret blev dannet en aktionsgruppe, hvis hovedformål skulle være at arbejde for udvikling af Vester Hornum og omegn. Ret hurtigt blev en idé om at lave en folder om området taget op og alle institutioner, foreninger og erhvervsdrivende blev inddraget i processen.

Byens dygtige hjemmeside-administrator tog opgaven med at samle materiale og opsætning af folderen på sig. Folderen blev så flot og viste så meget om Vester Hornum og omegn, at man hurtigt blev enige om, at den burde levendegøres med et ”åben by” arrangement, hvor også kommunalpolitikerne skulle inviteres til at se, hvad Vester Hornum og omegn har at byde på.

Der blev nedsat et ”åben by”-udvalg, som de seneste måneder har arbejdet målrettet med idéen, og da folderen blev husstandsomdelt i Flejsborg, Gatten, Hyllebjerg og Vester Hornum, blev borgerne samtidig præsenteret for ”åben by” arrangementet og fik en invitation til at deltage i festlighederne.

Aktionsgruppen er meget stolt over den opbakning, den har fået gennem hele forløbet fra idé til virkelighed. Mange har arbejdet rigtig hårdt med at få alt til at gå op i en højere enhed, og det har været fantastisk at mærke interessen for at bidrage til fællesskabet. Vi er derfor også meget stolte, når vi på lørdag skal byde velkommen til 18 byrådsmedlemmer, som har fundet plads til vores arrangement i deres kalender, blandt familiesammenkomster, konfirmationer m.m., lyder det fra aktionsgruppen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: