Byfestkomiteen rigtig godt tilfreds

FARSØ FESTEN: Farsø Festens ambition om at være festlig, folkelig og fornøjelig for alle aldersgrupper fandt stor tilslutning fra borgerne i Farsø og omegn i år.

Formand for Farsø festen, Brian Otte er rigtig godt tilfreds med byfestens forløb.

– Vi har fået en fantastisk opbakning, hvilket vi især kunne konstatere fredag og lørdag aften, hvor teltene var fyldte og der var en helt fantastisk god feststemning.     

For fjerde år i træk var der på forhånd udsolgt til grisefesten i det store dansetelt, ligesom Byfestkroen var stuvende fyldt at specielt unge mennesker. Antallet af solgte armbånd fredag aften taler sit tydelige sprog, nemlig mere end 1.300 personer, svarende til en 1/3 af Farsø by’s indbyggere var samlet på Festpladsen på Bakkegårdsvej.

Lørdag aften var arrangementet for det modne publikum rykket i Byfestkroen, hvor 200 på forhånd havde meldt sig til spisning med BBQ-ben og festlig country musik fra Cadillac Roadfighters. Endnu flere country-fans sluttede sig til efter spisningen. Det store dansetelt var lørdag aften indrettet med diskotek for de unge, der ganske vist lod vente på sig indtil omkring kl. 23.00, hvor de unge til gengæld også ankom til festen i stort tal.                

Ambitionerne for søndag aften med The Real Bountys og Johnny & Far var der til gengæld skruet ned for.

– Der er grænser for hvor mange dage i træk man hive det festglade publikum i byen, lyder det sammenstemmende fra byfestkomiteen.  

Ganske vist havde man fjernet entreen til festpladsen, men det betød også at Tørfisk ikke var booket til at slutte festen af i år. Den frie entre gav efter hensigten flere børnefamilier i tivoli om eftermiddagen, men til gengæld afkald på det trofaste og stemningsfulde Tørfisk publikum. Dette til trods var det store dansetelt halvt fyldt søndag aften, og som sædvanlig blev der tidligt udsolgt af Stegt Flæsk med persillesovs, som der traditionen tro er byfestens populære søndagsspise.          

– Vi er meget tilfredse med det antal som har deltaget i festen på Bakkegårdsvej, som har bidraget rigtig godt til omsætningen og et forventeligt ganske pænt overskud, vurderer Brian Otte.

Det lover derfor rigtig godt for de fire klubber bag Farsø festen, der i byfestdagene bidrager med godt 300 hjælpere, der kan glæde sig over at indsatsen kommer tilbage i form af bidrag til ungdomsarbejdet i klubberne.

– Derudover vil jeg også gerne på komiteens vegne takke de mange frivillige for et godt stykke arbejde. Alle yder deres bedste og derfor forløber festen så godt, slutter Brian Otte. 

Farsø Festen forløb i øvrigt i al fordragelighed uden uro og slagsmål.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: