By-Night i efterårsstorm

FARSØ: Jule By-night, som ellers er et årets populæreste aftener i Farsø, blev denne gang, i den grad drillet af vejret. Blæst og massiv regn nærmest skyllede aftenens aktiviteter væk på Store Torv. Salgsboder og Skovhugger show holdt dog stand, selvom kunder og tilskuere kun opholdt sig kortvarigt på torvet inden de søgte læ indendøre.

Det blev en våd og blæsende omgang på Store Torv, men det holdt ikke Skovhuggeren fra Rold tilbage.

Lunte skrev autgrafer efter sin optræden på Centertorvet.

Flyvevåbenets Brass band rykkede i læ i Sparekassen Farsø.

I Sparekassen Farsø blev der serveret ris a la mande

Men indendøre var der også meget at komme efter. Ud over butikkernes særlige by-night tilbud og gode ideer til julegaver, så var der også aktiviteter og underholdning rundt omkring.

Flyvevåbenets Brass Band, der skulle spille to gange i løbet af aftenen, søgte i første omgang indendøre hos Sparekassen Farsø, hvor de kraftfulde toner blandede sig med duften af gløgg og smagen af Ris a’ la mande. Senere på aftenen spillede de som planlagt på Centertorvet.  

I Farsø Rådhuscenter var besøget af alletiders grødnisse, Lunte ventet med spænding af mange børn. Det blev til 30 minutter med kendte sangnumre fra Nissebanden på Grønland, blandet med instruktion i slædekørsel og naturligvis smørklatkast. Alle morede sig med den populære nisse, der da også efterfølgende kvitterede med at skrive autografer.                            

Alt i alt blev det en velbesøgt aften med god handel i butikkerne til langt ud på aftenen på trods af det ruskende vejr. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: