Butiksindehavere vil være de sundeste mænd i byen

FARSØ: 9 butiksindehavere fra Farsø meldte sig for et par måneder til Sundhedscenter Vesthimmerlands kampagne ”De Sundeste Mænd i Byen”.

De 9 repræsenterer Farsø Handelsstandsforening og dyster mod andre mandhold fra Vesthimmerland i at banke hinanden i kilo fedt og antal centimeter om maven.

Efter tre kontrolvejninger i løbet af efteråret findes det vindene hold via et pointsystem, hvor antal tabte kilo, antal tabte kilo fedt, antal færre centimeter om livet og succesfuldt rygestop tælles samen.

Selvom alle 9 føler sig ved godt helbred, så har de alligevel erkendt at det kan blive endnu bedre ved at ændre livsstil og tabe nogle af de farlige kilo på maven. De har derfor givet hinanden håndslag på at gøre noget ved det og motivere hinanden i forløbet.

I sidste uge i forbindelse med Farsø Løbet, havde 8 af holdets medlemmer meldt sig til den 6,3 km lange rute igennem Farsø by. Alle fuldførte og kom i mål i fin tid i enten rask gang eller løb.             

De 9 butiksindehavere fra Farsø Handelsstandsforenings hold og kandidater til de Sundeste Mænd i byen er: Jørgen H. Jensen(Kop & Kande), Klaus Hansen(Sportigan), Finn Bisgaard(Din Tøjmand), Jens Røschmann(Tøjeksperten), Rasmus Dige(Arnold D), Gert Wiborg (EDC Mæglerne), Gert Hosbond(Sparekassen Farsø), Per Nielsen (Center Radio/Tv) og Jan Holm Jensen(Stil og Sko)   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: