Bryllup på brandstationen

FARSØ: Der var i bogstaveligste forstand tale om brændende kærlighed, da brandmand Laura Tougaard Dinesen i dag på brandstationen i Farsø gav sit ja til sin kæreste Kaare.

Den borgerlige vielse med borgmester Per Bach Laursen som giftefoged, fandt ud over familie og venner til brudeparret også sted foran kollegaerne til Laura – det frivillige brandmandskorps, der naturligvis var iklædt brandmandsuniformerne.  

Det blev en festlig begivenhed på stationen foran brandbilerne. Efter vielsen blev bryllupskagen skåret for ved hjælp af brandmandsudstyr og selvfølgelig blev dagen også foreviget med et fællesbillede foran brandbilerne. Det er første gang der har fundet et brandmandsbryllup sted på stationen.

Brandstationsleder John Haubro holdt naturligvis en tale for parret og i særdeleshed for sin kollega Laura Tougaard Dinesen, der er stationens første kvindelige brandmand.  

-Ja, egentlig havde vi udset dig Kaare som frivillig brandmand, men dit svar var: Det er nok bedre I får min veninde. På det tidspunkt var du Laura netop færdiguddannet brandmand i Thisted. Du er ansat på lige vilkår med de mandlige kollegaer – der gøres ingen forskel, for ellers skulle du ikke være her. Du har allerede ledet store indsatser og spiller med hver gang.  

Laura kom til Det Frivillige Brandkorps i Farsø i oktober 2016. Lige nu er Laura politistuderende i Fredericia og derfor bliver det kun til weekendvagter sammen med brandkorpset i Farsø, når hun er hjemme på weekend i Farsø.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: