Bronzen blev byttet til guld

FARSØ: Farsø’s U11 drenge er netop vendt hjem fra Vildbjerg Cup med guldmedaljer om halsen. De havde en bronzemedalje fra sidste år, som skulle forsvares, og det lykkedes til fulde og mere til!

Her ses guldvinderne; bagest, trænerne Kristian Dalsgård og Jens Christensen. Næste række er Mathias Høvring Andersen, Jonas Sneftrup Christensen, Patrick Laursen og Frederik Dalsgård. Bagved Patrick står Marcus Larsen. På knæ er det Casper Gedsted Hansen, Oliver Asutay og Simon Gedsted Thrige Andersen. Forrest: Mads Emil Roed og Rasmus Dalsgaard Christensen

Drengene gjorde rent bord og vandt alle deres kampe. De tre indledende kampe torsdag og fredag blev vundet med henholdsvis 2-0 over de forsvarende sølv-vindere fra Greve, 9-0 over Roslev samt 6-1 over Motor Lublin fra Polen.

Derefter stod det på to kampe lørdag. Først 1/8-delsfinale mod Aalborg KFUM. Den kamp blev vundet sikkert med 5-0. Senere på dagen skulle det afgøres, hvem der skulle videre til søndagens semifinaler og dermed kamp om medaljer. Drengene mødte Viborg FF, kampen endte 3-1 i Farsø’s favør, og dermed var den videre deltagelse i turneringen sikret.

Søndag morgen kl. 8.00 blev den første semifinale fløjtet i gang med Farsø, som den ene deltager. På den anden banehalvdel stod LKB Gistrup, som Farsø netop mødte i kampen om bronze sidste år. Dengang endte kampen 3-1 til Farsø. Denne gang blev sejren endnu større, for kampen endte 4-0 efter 0-0 ved pausen.

Efterfølgende var både spillere, trænere og forældre glade, for nu var drengene sikre på at få noget med hjem fra Vildbjerg, for nu var sølvet jo som minimum i hus. Men når man nu alligevel er der, hvorfor så ikke gå efter guldet? Det gjorde drengene, og efter den anden semifinale mellem Dragør og Ølstykke var afgjort til fordel for Dragør, stod det klart, at det var dem, drengene skulle møde.

Efter en meget tæt og nervepirrende kamp med annullerede mål og et Farsø-hold til tider under stort pres, blev kampen fløjtet af sent søndag formiddag med resultatet 3-1 til Farsø. Guldet var i hus! Drengene faldt hinanden om halsen, og jublede sammen med de glade forældre og trænere.

Efter præmieoverrækkelsen hvor drengene fik overrakt deres medaljer, træningsdragter samt en pokal var det en flok glade og meget trætte drenge, der kunne drage hjem til Farsø med guldmedaljer om halsen efter en meget flot indsats i Vildbjerg.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: