test

Borregård klar til Country Fair

BORREGÅRD: Brølende lastbilmotorer og kraftige trut i kompressorhornene vil i den kommende weekend atter give genlyd i den lille landsby Borregård. Årsagen er årets Country Fair, hvor lastbiler, eller trucks som man også kalder dem, sætter hinanden stævne for at dyste om de mange flotte pokaler og præmier.

I denne weekend er der CountryFair i Borregård

– Med baggrund i den generelle krise indenfor transportbranchen var vi meget spændte på, hvor mange tilmeldte lastbiler vi ville komme op på, men det ser ud til, at vi ender på ca. 40 lastbiler, hvilket vi er særdeles tilfredse med, siger Kristian Haldrup fra Club West, der er arrangør af Country Fair.

De tilmeldte lastbiler er inddelt i klasser afhængig af årgang, type og stilen af lakering, hvor man skelner mellem almindelig lakering og motivbiler. Dommere gennemgår kritisk alle biler lørdag og søndag eftermiddag offentliggøres resultatet.

Men Country Fair er også andet.  Dansen har været et fast indslag på pladsen i form af square dance-, clogging- og line dance opvisninger. Det er der også i år, men for første gang afvikles der en Country Fair Line Dance. Om lørdagen er der nemlig line dance det meste af dagen på udendørs dansegulv. Hvis vejret driller trækker man ind på Fort West.

Spirer der en lille cowboy i de gæstende børn, kan man få en gratis ridetur på en pony på indgangsbilletten. Derudover er der udstilling af veterantraktorer, som bliver præsenteret i ringen både lørdag og søndag, hvor der også er udstilling af motorcykler.

Som noget helt nyt får Country Fair i år søndag besøg af en servicehund, som med sin instruktør vil vise, hvilken hjælp en sådan hund kan give f.eks. handicappede.

Saloon Wild West, hvor Chick’n Roosters spiller country lørdag eftermiddag, kræmmermarked, ansigtsmaling, bolchekogning er faste muligheder på årets Country Fair, men prikken over i’et er selvfølgelig det traditionelle country party lørdag aften.  Grillstegt gris og dans i salen til det svenske country band Highway 40. Chick’n Roosters spiller op til dans i laden, så muligheden for en svingom til countrytoner er til stede.

Club West fik oprindelig ideen til Country Fair på en tur til den lille landsby Höfen ved Hannover. Her havde man nogle år lavet en kombineret trucker- og country festival. På turen hjem var der en, der sagde: ”Det kunne vi da også gøre” !! Og sådan blev det. I år er det 6. gang Country Fair løber af stabelen.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: