Bommene blev hævet til grænsehandel – FOTOS

FARSØ: Torsdag, fredag og lørdag mødte man grænsebomme og toldere i Farsø Rådhuscenter. Anledningen var at butikkerne i Farsø Rådhuscenter inviterede til grænsehandel.

Særligt fredag eftermiddag og lørdag blev der gået til de gode tilbud, som for en stor dels vedkommende betød at man kunne spare momsen – altså 20%.

Som udgangspunkt blev der givet 20% rabat i butikkerne, som svarer til spar momsen, men der var også mange andre gode tilbud, som man gerne kørte til ”grænsen” for at handle.


Ud over varer til en billig penge i butikkerne, så kunne man også deltage i en konkurrence, hvor 25 handelsgavekort a’ kr. 200,- til Farsøs butikker var på højkant.

For at deltage skulle man putte en udfyldt talon fra grænsehandelsavisen i den grønne konkurrencekasse på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter. Det var der rigtig mange der gjorde. De 25 vindere er efterfølgende blevet udtrukket og ringet op af grænsehandeludvalget, som består af Jan Holm fra Stil & Sko og Dennis Simonsen fra Bog & Ide. Det er også de to som har koordineret handelsaktiviteten i Farsø.

De venlige toldere stod klar med gratis slik


Alle tre dage kunne man også blive ”passet op” af venlige toldere – alias Farsøs flagkorps, som havde fået den venlige opgave, at dele slik ud til kunderne.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: