Bogudsalget starter imorgen

FARSØ: Bogelskere og tilbudsjægere har længe set frem til det store Bogudsalg. Det tager sin start onsdag den 29. februar kl. 7.00,heriblandt hos Rabøl Bøger & papir i Farsø Rådhuscenter.

Bestsellere, krimier, kogebøger, børnebøger, faglitteratur, romaner… bøger af alle slags er på hylderne til bogudsalget.

Priserne er banket helt i bund på rigtig mange titler! Der er krimier og romaner helt ned til 29,95 kroner, og et stort udvalg af fagbøger, børnebøger og billedbøger til samme pris.

For enhver smag
For de voksne er der halv pris på store biografier, for eksempel Steve Jobs, H.C. Andersen og John Lennon. Og er det ikke spændende nok, bydes der på vilde dagstilbud med masser af bestsellere, som for eksempel Jan Guillous Brobyggerne eller Den hundredårige der kravlede ud af vinduet og forsvandt til halv pris. Derudover kan man også få flere af Jamie Olivers kogebøger til langt under halv pris.

Det brede udvalg bliver understreget af fokus på teenagere, der kan se frem til store besparelser på filmaktuelle bøger som Dødsspillet og bind 4 af Arven.

Der er gjort meget umage med at sammensætte et udvalg, der både afspejler kvalitet og bredde til rigtig gode priser. Der er masser af både skønlitteratur og faglitteratur, aktuelle og ældre bestsellers, historiske romaner, krimier, børnebøger og meget meget mere.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: