Bilmessen har fundet sig til rette på Søndergade

FARSØ: For 10 år siden flyttede Bilmessen fra tankstation og vaskehal i Nørregade til Svoldrupvej.

Nu deler Bilmessen igen adresse med tankstation og vaskehal, denne gang på Søndergade 88.

Flytningen kom på plads for 2 måneder siden, efter store overvejelser fra indehaver og bilforhandler Leif Støttrup.

-Der er ingen tvivl om at lokalerne på Svoldrupvej med eget autoværksted og biludstilling var optimale, men jeg måtte tage en beslutning, lyder det fra Leif Støttrup.

Sidste år solgte Farsø Erhvervspark bygningen, som han havde siddet til leje hos siden 2012, og den fik ny ejer.

Mangel på mekanikere 
Det fik også Leif Støttrup til at tage den store beslutning, som han gennem flere år havde kæmpet med, nemlig manglen på hænder – altså mekanikere, til at stå for værkstedsdelen.

-Det skal ingen hemmelighed være, at det mest optimale er at have både salg og værksted i samme forretning, fortæller Leif Støttrup, men nu har jeg valgt at satse på det jeg selv er herre over – og det jeg er god til, nemlig at sælge biler.

Har droppet værkstedsdelen
Jeg har derfor valgt at droppe værkstedsdelen. Det har ikke været let, og gjorde ondt da jeg solgte ud af værkstedsinventaret, fortæller Leif Støttrup.   

-Heldigvis var der gode muligheder for bilforretningen et andet sted i byen, nemlig på Søndergade i ”Kjelds” gamle biludstilling. Jeg havde set den var til udlejning, og igen var der muligheden for at samle bilsalg, tankstation og vaskehal på samme adresse. Det har jeg gode erfaringer med.

Udstillingsarealet udvides fra 1. februar
Jeg begyndte så småt at rykke ind på Søndergade i starten af november. Udstilling af biler kræver plads. Det glæder mig derfor også, at jeg efter aftale med udlejer, fra 1. februar kan brede mig endnu mere på pladsen med udstilling af biler, ligesom den tidligere bilistbutik også får et nyt formål.

Udbygger konceptet Point 360
Med fokus på bilforhandling udbygger Leif Støttrup også konceptet ”Point 360”, som han selv er idemanden bag. Her kan man som privat sælge sin bil til forhandlerpris, med op til 5 års Safe Garanti. Man kan samtidig købe eller lease sin nye bil med udstyr, forsikring, og få sin nye bil leveret på egen bopæl. Samtidig får man automatisk en byttepris for sin gamle bil, hvis man ønsker den skal indgå i handlen. 

-Point 360 er en komplet online platform, for private og forhandlere, der ønsker at sælge og købe bil, Campingvogn, MC, ATV, fortæller Leif Støttrup.

Ligesom tidligere sælger jeg bilerne med safe garanti – altså kunderne kan få repareret deres nye bil ved egen mekaniker, eller et værksted efter min henvisning. Service og klargøring af kunde- og egne biler, får jeg lavet hos kollegaer ude i byen, siger Leif Støttrup og tilføjer:  

Kan skaffe alle biler
-Husk, har jeg ikke din nye bil på lager, så skaffer jeg den: Har jeg ikke bilen på lager, kan jeg gennem mit netværk realisere din næste bildrøm. Om det er en sportsvogn, familiebil eller anden specialbil, så står jeg klar til at hjælpe. Jeg kan have din drømmebil hjemme på under 10 dage, siger Leif Støttrup.

Bilforretningen har åben mandag til fredag og ellers på tilkald, så står Leif Støttrup der få minutter efter.

-Jeg gerne sige tusinde tak til mine kunder for støtten i de mange år, og vi ses på Søndergade 88, opfordrer Leif Støttrup

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: