Besøgsrekord på Stenaldercentret

Af: Candy Fröse

ERTEBØLLE: I forbindelse med efterårsferien havde Stenaldercentret, idag torsdag , Åbent Hus med gratis adgang – det blev en stor succes

Masser af glade mennesker i flot efterårsferievejr. Sådan udspandt det sig i sidste uge på Stenal-dercentret i Ertebølle, hvor det strømmede til med mennesker i anledning af et Åbent Hus arrangement, hvor alle faciliteter på centret blev taget i brug

I alt 408 mennesker (små og store) fandt i det dejlige vejr vej til Stenaldercentret, hvor de havde en fornøjelig dag både ude og inde. Til børnene var der snobrødsdej og saftevand, så der blev bagt mange og gode snobrød over de åbne ildsteder. De voksne hyggede sig med friskbagte vafler og kaffe.

– Det var en fornøjelse at se og høre alle de glade og engagerede mennesker, der færdedes på Stenaldercentret. Alle var glade for besøget og imponeret over stedet – både udstillingerne og aktiviteterne. Folk syntes, at de fik både viden og en god oplevelse med sig hjem. Mange udtrykte også både forundring og forargelse over, at kommunen ikke længere vil yde tilskud til et så unikt sted. En holdning, der fuldt ud dækkes af Støtteforeningen, fortæller sekretær i Stenaldercentrets støtteforening Vibeke Harsberg.

Det var også Støtteforeningen, der sørgede for at holde Stenaldercentret åbent i efterårsferien, og som stod for det velbesøgte åbent-hus arrangement.

– Alle var trætte efter en hektisk dag, men først og fremmest glade over, at så mange mennesker havde lyst til at komme og se Stenaldercentret – og at de besøgende følte sig så godt tilpas, fortæller Vibeke Harsberg videre.

Det store fremmøde til åbent-hus arrangementet betød, at Stenaldercentrets samlede besøgstal i år runder 7.500 besøgende.

– Støtteforeningen vil derfor gerne udtrykke sin tak til de mange mennesker, der i år har bakket op om Stenaldercentret – på den ene eller den anden måde, slutter Vibeke Harsberg.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: