test

Belmaflex kåret til årets læreplads

FARSØ: – Jeg vil ikke bytte min læreplads som voksenlærling hos BelmaFlex for 1 million, sådan lød én af begrundelserne fra Kaja Nielsen, der stolt kunne se sin læreplads BelmaFlex i Farsø løbe med sejren som Årets Elevplads, efter at hun havde indstillet dem som led i en landsdækkende konkurrence blandt de Danske Erhvervsskoler.

Her ses voksenlærling Kaja Nielsen (t.h.), direktør for Belmaflex, Erhard Kristensen i midten og uddannelseschef Egon Bekker med trofæ og diplom som følger med æren som årets læreplads

Hvert år giver Danske Erhvervsskoler eleverne på de tekniske uddannelser mulighed for at indstille deres lærested til titlen som årets læreplads og i år kunne den lokale Erhvervsskole i Aars kåre BelmaFlex A/S som Årets Læreplads, efter at voksenlærling Kaja Nielsen fra Farsø med en flot og uddybende begrundelse havde indstillet hendes læreplads.

Jeg elsker den afvekslende hverdag på BelmaFlex – en glæde ved at skabe med mine hænder, som er muligt, fordi min arbejdsgiver troede på mig som voksenlærling og fik firmaets værksted godkendt til at uddanne mig. Sådan lød bare nogle af de flotte ord, Kaja Nielsen havde skrevet om sin læreplads i sin indstilling til dommer komiteen. Og det var en stolt og rørt Erhard Kristensen, adm. direktør hos BelmaFlex A/S, der kunne tage imod det flotte diplom og trofæ.

– Vi vil fra Erhvervsskolerne Aars ønske BelmaFlex hjerteligt tillykke med titlen. Vi synes, at det er velfortjent og håber selvfølgelig på, at det betyder, at I også i fremtiden vil tage nye lærlinge ind. At I magter opgaven er denne ære et bevis på, sagde uddannelseschef Egon Bekker i sin tale til virksomheden og fortsatte – At vi valgte Kajas indstilling var en fornemmelse af oprigtighed og ægthed.

Kaja Nielsens indstilling er nu videresendt til den nationale konkurrence i kampen om at vinde titlen Danmarks bedste læreplads 2011.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: