Bakkegårdens Børnehave er indtaget af håndværkere

FARSØ: Sidste efterår fyldte Bakkegårdens Børnehave 40 år.

Igennem de fire årtier har rigtig mange børn gået i børnehave her. Det slider selvsagt på lokaliteterne. Desuden er også vuggestuebørnene kommet til, som kræver en anden indretning af huset.   

Efter at have taget tilløb i efterhånden nogle år, er den omfattende renovering af Bakkegården i gang. Den gik i gang i midten af september. Ifølge tidsplanen finder renoveringsarbejdet sted frem til februar næste år.

Der pågår større opgaver såsom udskiftning af taget, nyt loft og el, ny gulvbelægning, gulvvarme i vuggestuen, nye indvendige døre, renovering af toiletterne, nye armaturer, ABA-anlæg og ventilation til garderober. Nye ting kommer der også til, såsom tilbygning af depot og garderobe, et uopvarmet udeværksted og depot samt udeadgang til toilet.

Imens renoveringen finder sted er bakkegårdens børn og personale genhuset i Kometen på Stationsvej.

Bakkegårdens leder Jane Bleiken fortæller, at børn og voksne har fundet sig godt til rette det midlertidige sted der størrelsesmæssigt svarer til Bakkegårdens lokaler.

Dog savner de 12 vuggestuebørn og 46 børnehavebørn deres udeområde, som ikke er så optimalt ved Kometen.

Derfor tager de tit på tur i Søanlægget og besøger de andre børnehaver Højgården og Valhalla for udeleg.

Nu hvor der også er ryddet op omkring Bakkegården, så er børnene naturligvis også meget nysgerrige på hvordan arbejdet skrider frem med den ”nye” Bakkegården.

-Så vi kigger jævnligt forbi, fortæller Jane Bleiken, der regner med at den ”nye” børnehave kan tages i brug i slutningen af februar eller starten af marts næste år.       

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: