Badmintonspillere tog natten med

VESTER HORNUM: I den forgangne weekend fandt årets store begivenhed sted Vester Hornum Badmintonklub.

Der var rift om de gode måtter, da ungdomspillerne i Vester Hornum Badmintonklub tog sig en overnatning i Vester Hornum hallen.

Badmintonklubbens ungdomsspillere skulle overnatte i hallen. Et tilbud som 39 af spillerne tog imod.

Lørdag eftermiddag var der forskellige konkurrencer og selvfølgelig også en badmintonturnering. Efter aftensmaden blev der redt op til natten. Det kan undre, at ”sengen” skulle stå klar så tidlig, for det var nogle meget trætte deltagere man så søndag formiddag. Begrundelsen er nok, at der var rift om de store madrasser og de fleste af redskaberne i redskabsrummet.

Overalt i hallen var der redt op. Selv inde i håndbold målene var der sovepladser. Senere på aftenen var der natløb, hvor deltagerne skulle rundt i byen til nogle poster. Flere af forældrene havde velvilligt lagt hus til posterne og der var mange sjove spørgsmål der skulle svares på. Vel tilbage i hallen blev der igen spillet badminton og det blev sent inden der blev ro i hallen.

Søndag formiddag dukkede forældrene op, for nu skulle der spilles familiestævne. Der var 40 doubler tilmeldt, som blev fordelt på 8 puljer.

 Her gjaldt det om at få flest point. Vinderne i pulje 1 blev  Sascha Christensen med far Jan, pulje 2  Anne Markvad med Tante Ninna, pulje 3 Malthe Jakobsen med morfar Max, pulje 4 Thomas Vigsø med storebror Søren , pulje 5 Niklas Jensen med mor Inge, pulje 6 Mikkel Jakobsen med far Søren, pulje 7 Alex Vasegaard med far Søren og pulje 8 Rune Thomsen med storebror Lasse. Stævnet sluttede af med kaffe, saft og kage i cafeteriet.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: