Autogårdens tag kollapsede under sneen

FARSØ: Som snevejret tog til i løbet idag, og lagde sit ellers smukke hvide dække på byens tage, udviklede det sig imidlertid faretruende hos bilværkstedet Autogården i Nørregade.

Væk er taget hos Autogården på Nørregade i Farsø, da snemasserne begyndte at tynge.

De store jernbjælker gav efter under vægten af den tunge sne

Bilværkstedets tag, der tog imod sne mængden på en stor tagflade, begyndte i løbet af formiddagen at knage faretruende over biler og mekanikere i værkstedet. Det fik bilværkstedets ejer Peter L. Nielsen til lynhurtigt at hive bilerne ud af værkstedet og få dem placeret udenfor og endnu bedre på nærliggende pladser af hensyn til sammenstyrtningsfaren.

De store jernbjælker begyndte at bøje mere og mere under snemassernes store vægt, og kun takket være en af værkstedets store lifte endte taget, til sidst, ikke helt på værkstedets gulv.

Lige nu arbejder håndværkere og mekanikere side om side i Autogården. Mindre reparationer såsom skift af batterier, dæk udføres fortsat i Autogården, mens større reparationer, der kræver lift udføres på lånebasis ude hos mekanikerkollegaer i byen, oplyser Peter L. Nielsen.

Det kræver lidt ekstra logistik, men alle reparationer skal nok blive udført, lover han. Peter L. Nielsen har valgt ikke at lukke sit værksted trods det manglende tag. Netop det kolde og vinterlige føre betyder, at der er flere biler der skal på værksted.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: