test

Autogården indvies med londonbus

FARSØ: Indehaver af Autogården i Farsø, Peter Lindgaard Nielsen, kan i dag i bakspejlet med glæde sige, at sne kollapset på Autogårdens værksted i Nørregade for to år siden, har vist sig at være held i uheld.

Selvom værkstedet efterfølgende – i månedsvis, var hæmmet af det ødelagte værksted, og man var nødsaget sig at fordele autoreparationerne på lejede lokaler ude i byen, så har al bøvlet, trods alt, været det hele værd, siger Peter Lindgaard Nielsen.

Autogaarden er genopført, og er i dag er et topmoderne værksted, hvor faciliteter og komfort er i top for mekanikerne. Genopførelsen har også givet en fordelagtig omrokering indenfor, der sågar har betydet et kontor til administrationen og en bilistbutik.

Derfor ser Peter Lindgaard Nielsen nu frem til, at kunne invitere kunder, forretningsforbindelser og andre interesserede til en officiel indvielse af det nye Autogården efter påske.

– Man skal altså ikke lægge så meget i ordet indvielse, for det er mere et Åbent Hus arrangement vi inviterer til, siger Peter Lindgaard Nielsen. Her vil vi vise vore nye lokaler frem, have gode tilbud fra værksted og billistbutik, konkurrencer m.m.

Det der dog nok vil vække mest opsigt er den røde londonbus, som Autogården har lejet i dagens anledning, og som vil byde gæsterne på en lille køretur i og omkring Farsø by. Danmarks bedste rallykører Ulrik Linnemann vil også være på plads med sin rallybil og andre specialbiler.

– Og så vil vi også have opsat en hoppeborg og byde på røde pølser, lyder det fra Peter Lindgaard Nielsen i sin opremsning i hvad der skal ske på Åbent hus dagen.           

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: