Autogården har åbnet bilistbutik

FARSØ: Mange kan nu i bakspejlet sige, at sne kollapset på Autogårdens værksted for to år siden har vist sig at være held i uheld.

Peter og Anne-Marie Lindgaard Nielsen i den nye bilistbutik, som fører alt i autotilbehør.

Autogården er opført efter Mekonomens helt nye koncepter, som har fået mange kollegaer i branchen til at kigge forbi for at få fremvist er topmoderne og funktionelt værksted.

Selvom værkstedet efterfølgende – i månedsvis, var hæmmet af det ødelagte værksted, og man var nødsaget sig at fordele autoreparationerne på lejede lokaler ude i byen, så har al bøvlet, trods alt, været det hele værd.

Autogaarden blev genopført, og er i dag er et topmoderne værksted, hvor faciliteter og komfort er i top for mekanikerne. Genopførelsen betød også en fordelagtig omrokering indenfor, der sågar har betydet et kontor til administrationen og en bilistbutik.

Autogaarden er medlem af Skandinaviens største autoværkstedskæde og grossist af bildele – Mekonomen.

– Konceptet for Mekonomen har tiltalt os meget, også selvom Mekonomen opkøbte autoværkstedskæden Meca, som vi tidligere var medlem af, fortæller indehaver Peter Lindgaard Nielsen.

 

Mekonomen kom ind i billedet netop som vi var ved at opføre den nye værkstedsbygning og netop derfor er vi blevet protypen i Jylland på et topmoderne Mekonomen værksted. Vi har haft flere kollegaer på besøg, således at vi har kunnet vise de optimale forhold frem. Samtidig er vi det første Mekonomen værksted, som har egen bilistbutik tilknyttet. Hidtil har værksteder og bilistbutikker været skarpt adskilt. Mærkeligt nok, for det har i den grad sin fordel, fortæller Peter Lindgaard Nielsen.

Bilistbutik med alt i autotilbehør

For det første forhandler vi kvalitets autodele med 3 års garanti mod normalt 2 år. Delene er til selvmontage, men har den fordel, at man får den helt rigtige del udleveret, og man kan spørge en mekaniker til råds, hvis man skulle få behov for det.

I bilistbutikken forhandles der i tiden også vinterdæk og selvfølgelig alt til bilens pleje og vedligeholdelse, altså olie, filtre, lakrenseprodukter, pærer, viskere, væsker, batterier m.m. Også autostole, dvdafspillere til montering i nakkestøtter, legetøj til undervejs har fundet plads i bilistbutikken.

 

– Det er det udvalg vi starter op med. Som medlem af Mekonomen kan vi få leveret varer fra indkøbssammenslutningen op til fire gange om dagen. Så man skal sjældent vente længe på de varer vi ikke lige har på lager, siger Peter Lindgaard Nielsen.

 

Med bilistbutikken håber vi at se mange nye kunder, som vi normalt ikke ser i værkstedet, fordi de klarer deres bilreparationer selv. Men nu har de fået et sted, hvor de kan få kvalitetsdele til bilen, som de selv kan montere.

Bilsalg på leasingkontrakter er også nyt
Autogaarden har i det hele taget grebet om sig siden at Peter Lindgaard Nielsen i 2006 blev den ejer. Siden er værkstedet kommet op på fem mekanikere, en administrationsmedarbejder og en altmuligmand.

 

Ud over bilistbutikken er Autogaarden og begyndt at sælge biler af alle mærker. For det meste på leasingaftaler som også omfatter service. 

 

Selvom Autogaarden ikke ligger klods op af hovedgaden, så kan man ikke undgå at finde vej til den opsigtsvækkende sorte og skriggule bygning i Nørregade, som også snart får endnu et blikfang, nemlig en pylon i samme farvekombination med indbygget ur og termometer.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: