test

Autogården bød indenfor

FARSØ: Et ganske spændende program var lagt for dagen, da Autogården i fredags inviterede kunder og andre interesserede til Åbent Hus.

Anledningen var først og fremmest at vise det nye værksted og bilistbutik frem. Som bekendt måtte det gamle værksted give efter under snetrykket for to år siden, og det har nu resulteret i et nyt topmoderne værksted og en helt ny bilistbutik i kædesamarbejdet Mekonomen.

Til Åbent Hus arrangementet var det dog ikke kundebiler til reparation, der fyldte værkstedet ud, men derimod potente specialbiler med adskillelige hestekræfter under hjelmen. En overgang fyldtes værkstedet tillige med sang fra ”Den syngende bager” – og som det hører sig til ved et Åbent Hus arrangement, hotdogs og fadøl til kunderne. 

Udenfor stod endnu flere specialbiler og veteraner til skue. Størst opsigt gjorde trods alt en ægte rød londonbus. Fire gange i løbet at dagen, tog bussen Autogårdens gæster med ud på tur i lokalområdet. Turene gik til Hvalpsund, Aars, Strandby og Trend, og for første gang bød muligheden sig for at se landskabet lidt oppefra i 1 sals højde. Bussen vakte opsigt i gadebilledet og var uden tvivl også årsagen til at mange kvinder og børn var taget med til Åbent Hus hos Autogården.

Dagen igennem glødede kasseapparatet i bilistbutikken, for i dagens anledning var der hentet specialtilbud hjem på tilbehør til bilen. Dermed fik Farsøs nye bilistbutik muligheden for at vise hvad den kunne byde på.

Himmerlands Bilsyn, der hver torsdag har sin faste plads i Autogården, kunne også til Åbent Hus arrangementet oplyse, at man fra juni måned etablerer eget motorkontor i Autogården til udlevering og aflevering af nummerplader.       

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: