Autogården solgt og bliver til Farsø Autoteknik

FARSØ: Pr. 1. oktober overdrager Peter og Anne Marie Lindgaard nøglerne til Autogaarden Farsø på Nørregade 32 i Farsø, til Kristian Aagesen og Anders Madsen, og bliver til Farsø Autoteknik.

Vil koncentrere sig om havepark butik i Aars
-Aftalen har været et stykke tid undervejs, men nu falder brikkerne på plads og vi kan koncentrere os om vores Havepark butik i Aars, der nu kommer til at hedde Lindgaard Havepark, fortæller Peter Lindgaard.

Han indrømmer, at det har været en meget svær beslutning, da Autogaarden har været ”hjertebarnet” i snart 19 år.

-Vi har været utrolig glade for at drive autoværksted i Farsø, og det bliver meget mærkeligt at skal køre forbi nu, uden at køre derind, siger Peter Lindgaard.

Lokale automekanikere fører værkstedet i Farsø videre
Kristian Aagesen og Anders Madsen er begge fra lokalområdet, og de er begge uddannet indenfor autobranchen.

Anders blev faktisk uddannet hos Autogaarden for 5 år siden, så han kender værkstedet og bygningen. Siden har han købt Ullits Autoværksted og drevet det. Kristian har også arbejdet i nærområdet som automekaniker, og de har nu valgt at slå sig sammen til Farsø Autoteknik. Begge har været på løbende efteruddannelser, så de er klar til servicere alle bilmærker. Og de vil køre værkstedet videre i samme ånd.

18 oplevelsesrige år
I starten af 2004 købte Peter Lindgaard en halvpart i Autogaarden af Kim Løve, senere samme år købte han det hele, og har siden har drevet autoværkstedet alene sammen med et flok dygtige mekanikere og hans kone Anne Marie, der har stået for administration og bogholderi.

-Det har været 18 oplevelsesrige år vi har haft på Autogården, som i 2010 styrtede sammen på grund af snetryk, og der har været mange op og nedture indenfor bilbranchen. Men det har været med til at gøre det spændende og lærerigt, fortæller Peter Lindgaard og fortsætter:

-Vi har nu haft havepark delen ind over i en 6 års tid, og i 2020 flyttede vi ind i vores butik i Aars. Havepark butikken er det vi nu vil koncentrere os om, og butikken i Aars bliver vores fremtidige base.

-Vi vil gerne takke alle vores kunder og forretningsforbindelser gennem tiden og håber de fortsat vil støtte op om værkstedet i Farsø, og håber vi måske også ses i havepark butikken, slutter Peter Lindgaard.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: