Arnold D. er solgt

FARSØ: Det kom som en stor overraskelse for kunderne i Farsø, Møldrup og Sunds, hvor virksomheden Arnold D har tømmerhandler, at den i sidste uge blev erklæret konkurs.

Tirsdag blev virksomheden erklæret konkurs, og næste dags morgen blev medarbejderne informeret. Det var Sparekassen Hobro, hvor Arnold D havde et mindre engagement, som stod bag konkursbegæringen.

Straks arbejdet på løsning
Der blev straks arbejdet på højtryk på at finde en løsning for at kunne føre virksomheden videre. Såvel indehaverne af Arnold D, de tre søskende; Jørgen, Birgit og Per D. Kristensen, kurator og ikke mindst medarbejderne følte sig overbeviste om, at en løsning kunne findes inden ugens udløb. Derfor valgte man også at holde de tre byggemarkeder åbne, trods konkurs.

Ny medejer fundet
Fredag eftermiddag kunne det offentliggøres at Vorup Tømmerhandel overtager alle tre forretninger i konkursboet. De nuværende Arnold D ejere bliver medejere, således at de tilsammen kommer til at eje 25%, mens Vorup Tømmerhandel ejer 75%. Jørgen, Birgit og Per D. Kristensen fortsætter i deres nuværende job med Jørgen D. Kristensen som direktør.

Åbnede igen normalt idag
Aktiviteterne i Arnold D er nu fuldt overdraget til Vorup Tømmerhandel og Byggecenter A/S med hovedsæde i Randers. Det betød, at dørene allerede i her til morgen kunne åbnes på normal vis, og alle ansatte, heriblandt de 20 ansatte i Farsø afdelingen, mødte ind som normalt. Ligeledes kunne der købes, bestilles og leveres varer på helt normale vilkår.

Nogle tab er der lidt hos kreditorer, der har mistet penge ved konkursen. Men i bund og grund glæder de sig over at de tre byggemarkeder kan fortsætte.    

Vorup Gruppen består nu efter overtagelsen af Arnold D af afdelinger i: Vorup, Ryomgård, Thorsø, Hadsund, Mariager, Øster Tørslev, Møldrup, Farsø og Sunds. Alle er XL-BYG forretninger

Vorup Tømmerhandel og Byggecenter A/S er stiftet i 1948 og beskæftiger sig udelukkende med køb og salg af byggematerialer. VorupGruppen har i dag ca. 300 ansatte

Nyt navn i Farsø
Det nye navn for byggemarkedet i Farsø bliver Farsø Tømmerhandel og Byggecenter, som uændret vil være medlem af byggemarkedskæden XL-Byg.   

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: