Alle er kunstnere

FARSØ: – Jeg kan ikke lide ordet amatørkunstner, for vi er jo alle kunstnere, lød det fra den etablerede maler Poul Spanggaard ved ferniseringen på Amatørudstillingen i Galleri 14 i eftermiddags.

Der var som sædvanlig stor søgning til Amatørudstillingen i Galleri 14. Her havde 26 kunstnere indrettet sig med deres værker i stueetagen.

Han er en af de 12 medlemmer af galleri gruppen, der har sendt sin invitation ud til endnu ukendte kunstnere fra egnen. Og denne invitation var der 26 amatørkunstnere, heriblandt specialskolen for voksne i Aars, der reflekterede på.

Disse 26 kunstnere har nu indrettet sig måneden ud i Galleri 14’s stueetage med alt lige fra malerier i alle stilarter, til fotografier, trædrejeri, keramik og filt.   

Ved ferniseringen var der som sædvanlig også stor besøgslyst fra kunstinteresserede, selvom antallet af udstillere er lidt færre end de forgangne år. Men dertil skal også siges, at der en stor kunstmesse i Aars på trapperne, og at det kræver sin amatørkunstner at have værker nok til at kunne udstille begge steder på en gang.        

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: