Home Lokalt Aldi gør plads til sin nye butik

Aldi gør plads til sin nye butik

0
Aldi gør plads til sin nye butik
Aldi bygger nyt i Farsø. Dagligvarekæden har netop købt 5.000 m2 ekstra grund og vil opføre en helt ny butik på 1.200 m2.

FARSØ: Helt efter planen, og som det tidligere er beskrevet her i Farsø Avis, har Aldi Ejendomme købt et areal af virksomheden Imdex og ejendommen Holmevej 7 for at bygge nyt og udvide sit butiksareal i Farsø. 

De nye arealer, der sammenlagt udgør 5.000 m2 har Aldi Ejendomme overtaget henholdsvis den 1. november og 1. december 2020. 

Begge overtagelsesdatoer er nu passeret, og derfor gik arbejdet med at afspærre og forberede nedrivning af den tidligere Imdex administrationsbygning i gang i sidste uge.   

Når begge bygninger er nedrevet og grunden gjort klar, går Aldi ejendommen i gang med at opføre en ny 1200 m2 bygning ved siden af den nuværende. 

Det er en del af Aldi’s koncept at alle eksisterende butikker udvides med mere salgsareal. I Farsø er det vurderet at det gøres bedst ved at bygge nyt fremfor ”bare” at udvide. Det hænger sammen med at der brug for flere p-pladser end der er i dag.   

Anders Kloch Jensen, projektudvikler hos Aldi ejendomme forklarer: 

-Den nye bygning bliver opført på det ny-tilkøbte areal og trukket tilbage mod nord. På den måde vil der blive plads til 75 kunde p-pladser. Den nye butik vil få indgangs glasparti mod Hornumvej, hvilket også vil give et godt lysindfald i butikken og det større salgsareal. Aldi Farsø vil gå fra et nuværende salgsareal på 500 m2 til 850 m2, hvilket er en del af det nye Aldi koncept.

Den nye Aldi butik vil blive en tro kopi af den Aldi vi er ved at bygge i Løgstør lige nu, fortæller Anders Kloch Jensen videre. Dermed får Farsø en helt ny og helt up-to date butik, til afløsning for den nuværende og slidte butik fra 2003, der ikke lever op til nutidens butiksindretning.

Anders Kloch Jensen arbejder frem mod at den helt nye Aldi butik kan åbne i 2. eller 3. kvartal 2021. Vi kunne rigtig godt tænke os at få sommersalget med i den nye butik, men jeg vil også påpege, at vi ikke lukker butikken i Farsø ned mens vi bygger, den vi være i drift frem den nye åbner, slutter Anders Kloch Jensen.        

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here