Home Lokalt Aldi bygger nyt og udvider

Aldi bygger nyt og udvider

0
Aldi bygger nyt og udvider
Aldi bygger nyt i Farsø. Dagligvarekæden har netop købt 5.000 m2 ekstra grund og vil opføre en helt ny butik på 1.200 m2.

FARSØ: Der er stor aktivitet i Farsø nord på dagligvarefronten. Som bekendt, er der lige nu ved at blive opført en bygning til dagligvarekæden Netto.

Men nu rører Aldi, som har befundet sig ved Farsøs nordlige rundkørsel siden 2003 også på sig.

Som en del af Aldi’s koncept vil alle eksisterende butikker blive udvidet med salgsareal, fortæller Anders Kloch Jensen, projektudvikler hos Aldi ejendomme og på nuværende tidspunkt i gang med en udvidelse af Aldi i Aars og en nyopførelse af en Aldi i Løgstør.

-Derfor står Aldi butikken i Farsø også for tur, fortæller ejendomsudvikleren. Vi har arbejdet på det i et stykke tid med grundejere og byggetilladelse hos Vesthimmerlands Kommune. Nu er begge dele på plads.

Vi har købt et areal af Imdex og har købt ejendommen Holmevej 7. Et areal på sammenlagt 5.000 m2. På den måde kan vi både opføre en større bygning og udvide antallet af p-pladser.

De nye arealer overtager Aldi Ejendomme først henholdsvis den 1. november og 1. december 2020. Først derefter går arbejdet i gang med at nedrive ejendommen Holmevej 7 og og Imdex nuværende administrationsbygning.


Aldi har købt ejendommen Holmevej 7, som rives ned.   


Og ligeledes et areal af virksomheden Imdex. Det betyder, at Imdex’ nuværende administrationsbygning rives ned for give plads til Aldi’s nye butik. Imdex flytter således sin administration til traktorkompagniets tidligere administrationslokaler og brovægten rykker med til Imdex indkørsel ved Holmevej.           

-Vi beholder den nuværende butik i drift under udvidelsen, da vi opfører en helt ny 1200 m2 bygning ved siden af den nuværende, fortæller Anders Kloch Jensen.

Den nye bygning bliver opført på det ny-tilkøbte areal og trukket tilbage mod nord. På den måde vil der blive plads til 75 kunde p-pladser. Den nye butik vil få indgangs glasparti mod Hornumvej, hvilket også vil give et godt lysindfald i butikken og det større salgsareal. Aldi Farsø vil nemlig gå fra et nuværende salgsareal på 500 m2 til 850 m2, hvilket er en del af det nye Aldi koncept.

Den nye Aldi butik vil blive en tro kopi af den Aldi vi er ved at bygge i Løgstør lige nu, siger Anders Kloch Jensen. Dermed får Farsø en helt ny og helt up-to date butik, til afløsning for den nuværende og slidte butik fra 2003, der ikke lever op til nutidens butiksindretning.

Anders Kloch Jensen arbejder frem mod at den helt nye Aldi butik kan åbne i 2. eller 3. kvartal 2021. Vi kunne rigtig godt tænke os at få sommersalget med i den nye butik, men som før nævnt lukker vi ikke butikken i Farsø ned mens vi bygger, den vi være i drift frem den nye åbner, slutter Anders Kloch Jensen.         

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here