Aftensalg med sædvanlig kø foran butikken – FOTOS

FARSØ: Torsdag aften var der Aftensalg hos XL Byg, Farsø Tømmerhandel og Designa. Som forventet, som ved de tidligere aftensalg var der kø ved døren foran byggemarked og tømmerhandel, da salget åbnede kl. 18.00.

Der var stor rift om aftenens sællert toiletpapir og køkkenrulle

Det der først og fremmest var mest rift om fra start var toiletpapir, køkkenruller og opvasketabs. Ikke varer man normalt forbinder et byggemarked med – men forstås, rigtig godt at lokke til aftensalg med. 

Men de var også stor interesse for håndværktøj og arbejdstøj

Men selvfølgelig blev der også gået godt til den med håndværktøj, arbejdstøj og varer fra trælasten. Hos Designa var der mest behov for at snakke varmepumper, men også gode tilbud på gulvbelægning lokkede denne aften.

Der var således rigtig godt med kunder alle steder. Som aftenen skred frem så rykkede de dog til teltet i byggemarkedets gård, hvor der blev sagt tak for handlen med en pølse.

Så godt som alle kunder sluttede af med en pølse i teltet bag byggemarkedet. Til at stå for grillpølserne havde XL Byg Farsø allieret sig med foreningen ”Flugten til Hvalpsund”

Aftensalget var særdeles velbesøgt – særligt først på aftenen.

XL Byg og Farsø Tømmerhandel afholder aftensalg to gange om året – forår og efterår, hvor aftensalget om foråret dog er det største. 

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: