Aftenåbent i butikkerne i aften

FARSØ: Der er helt og aldeles gået kartoffel og efterår i den, når Farsøs butikker fra i dag og frem til lørdag står bag kartoffelaktiviteter og ligeså kartov’lige tilbud.

I forbindelse med kartoffelaktiviteterne i Farsø, som findersted over tre dage uddeles der naturligvis gratis kartofler til kunderne. De store kasser med kartofler er placeret på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter. Der uddeles 2 tons kartofler pr. dag

Der lægges ud i aften med aftenåbent frem til kl. 21.00, hvor man flittigt kan gå på handel i byens butikker.

Hertil kommer også et efterårsmodeshow på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter i morgen aften, hvor efterårets trend indenfor tøj og tilbehør vises frem fra Farsøs butikker. Modeshowet har naturligvis gratis adgang. 

Alle tre dage kan man desuden hente sig gratis kartofler og deltage i kartoffelkonkurrencer, hvor de handlende har sat gavekort til byens butikker på højkant. 

Programmet vil desuden byde på kartoffelaktiviteter lørdag formiddag for børnene og lækre daglige retter med et stort indhold af kartofler. – Og det er med at spise sig mæt, for alle tre dage kan man for en pris af 40 eller 50 kr. spise alt det man kan af de lækre retter. 

Læs meget mere om kartoffeldagene her

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: