test

Afslutning på en flot sæson

STRANDBY: I aftes var Strandby IF samlet til en festlig sæsonafslutning. Det festlige element skyldtes ikke mindst, at den lille fodboldklub i Strandby, med lokale spillere har opnået meget flotte resultater.

Her ses Strandby IF’s serie 4 hold, som har opnået imponerende resultater for klubben.

I alt har klubben 10 hold og heriblandt kan nævnes et serie 4 og et serie 6 herrehold.

Særligt serie 4 holdet, som rykkede op i forårssæsonen og her i efterårssæsonen sluttede på en flot tredjeplads i puljen har gjort det rigtig flot. Ud af 32 spillede kampe, har holdet kun tabt to.

Træner Morten Borup, der træner begge herrehold fortæller, at det er helt fantastisk det man har opnået i Strandby. I løbet af kun 1 år har man bygget et nyt hold op fra bunden, udelukkende bestående af Strandby spillere, og som har spillet sig op i serie 4.

– Der er desuden tale om et ungt holdt med en gennemsnitsalder på 19,5 år, så de har mange år i benene endnu, fortæller Morten Borup.

Selvom mange af spillerne er studerende og er flyttet fra Strandby, så møder de alligevel troligt op en gang om ugen til fredagstræningen eller til kamp. Nogle har spillet i en anden klub, fordi muligheden, indtil nu, ikke har budt sig i Strandby, mens andre har genoptaget fodboldspillet. Så  alt i alt er det en succeshistorie for Strandby.      

– Vi har en bilfuld spillere, der hver fredag kører til Strandby for at træne. Det viser ikke så lidt om kammeratskabet og interessen for ens hjemegn, fortæller Morten Borup. For os er det vigtigste at nyde spillet og få en god oplevelse. Gode resultater er bare en ekstra god bonus, men noget tyder på at det følges ad, siger den stolte træner.

Selvom udendørssæsonen er slut for i år, trænes der fortsat indendørs i Strandbyhallen for at holde formen ved lige.

I forbindelse med afslutningsfesten, var der også belønninger til de personer omkring fodbolden i Strandby, der har gjort en ekstra indsats.

Årets SIF’er blev naturligvis den ulønnede træner Morten Borup, der har trænet og bragt sine to herrehold til i alt 51 kampe.

Fiduspokalen i serie 4 gik til Thomas Husum, mens træningspokalen gik til Jakob Mortensen.

Fiduspokalen i serie 6 gik til Steffen Pedersen og træningspokalen til Mads Flak.

Fremgangspokalen gik til Per Nielsen og kammeratskabspokalen til Malthe Konnerup.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: