test

Ægte julestemning By Night

FARSØ. Julelysene funklede og spejlede sig idyllisk By Night på det regnvåde Store Torv, hvor et julemarked torsdag aften havde slået sig ned

På trods af regnen var aftenen mild og behagelig at opholde sig ude i, og derfor blev boderne – der var fyldt med julevarer, studeret nøje af et pænt antal besøgende og fulgt op af en god handel. Imens futtede juletoget lystigt forbi blandet med toner fra acapella sungne julesange og lirekasse. Samtidig fandt duften af brændte mandler, popcorn og kæmpe hotdogs vej næseborerne og senere til maven. – Se, det er ægte julestemning By Night, som man også kunne finde den indendørs hos Sparekassen Farsø med gløgg og risalamande og ikke mindst i butikkerne hvor de lange ønskesedler var medbragt for at få indkøbt de første julegaver.

 

Hen imod kl. 19.30 blev Centertorvet pakket tæt, af såvel store som små, som ville opleve Mohammed fra X-faktor. Det blev en halv time med kendte og ukendte numre fra X-faktor stjernen, som netop har udgivet sin egen CD. Optrædenen sluttede af med Michael Jackson klassikeren Dirty Diana og efterfølgende autografskriven.

 

Herefter fortsatte julehandlen endnu et par timer.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: