Åbent hus og præsentation af ny skoleleder

VESTRUP: I aften vil der være Åbent Hus på Vestrup skole. Ud over et kig på skolen vil man også kunne hilse på den nye skoleleder Sonja Paulin, der den 1. februar afløste skoleleder gennem 22 år på Vestrup skole, Leif Madsen, der har valgt at gå på pension.

I aften er der åbent hus på Vestrup skole.

Sonja Paulin er 45 år og opvokset på Kolding-kanten. Efter 20 år på Salling er hun nu sammen med sin familie rykket til Vesthimmerland, nærmere bestemt Hyllebjerg. Her bor hun med sin mand og 7 børn i alderen 16-25 år, hvor flere af de ældste børn ganske vist er flyttet hjemmefra.

Sonja Paulin startede med en handelsuddannelse, men senere besluttede hun sig for at blive lærer.

Hun tog sin lærereksamen på Skive Seminarium i 2001 med linjefag i dansk og historie. I en del år var hun udskolingslærer på Resen Skole i Skive.

For et par år siden tog Sonja Paulin en diplomuddannelse med fokus på pædagogiske lærerprocesser. Siden hun flyttede til Vesthimmerland, har hun været ansat på Strandby Skole som

Årsvikar, og de seneste måneder som barselsvikar.

Sonja Paulin har mange fritidsinteresser og er for eksempel glad for at løbe og ro kajak. Hun kan også godt lide at arbejde i haven, og her om vinteren hygger hun sig med strikketøjet. Af og til besøger hun København og de store børn, som bor der. Hun synes også, det er spændende at rejse ud i verden og kan godt lide aktive ferier.

Åbent hus med foredrag og film
Med til Åbent Hus programmet hører også fællesspisning, et foredrag om Afganistan og en film for børn. 

I 2011 var Hanne og Kristian Engelhardt Kristensen udsendt som sanitetssoldater med base i Camp Price. Det er denne og tidligere udsendelser som de to soldater vil fortælle om deres oplevelser fra.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: