Hornum klar til sit Septembermarked

HORNUM: I dag onsdag starter Hornum-Ulstrup Septembermarked. Land & By, som står bag markedet har sammensat et program fyldt med spændende aktiviteter for alle aldre.

I år er der både velkendte aktiviteter og spændende nye tiltag på programmet. De velkendte favoritter som markedsløbet, banko, bilboksning, ringridning, revy og havetraktortræk er med igen, men nye ting er biltræf, børnebingo og et fortryllende show med tryllekunstneren Henning Nielsen, kendt fra ”Danmark har talent”, som vil underholde publikum lørdag eftermiddag.

Søndag byder traditionen tro på det store optog  gennem byen, som tiltrækker mange tilskuere. Efter optoget venter der for de modige en udfordrende bane stillet op af OCR Himmerland, der vil teste både styrke og udholdenhed. For de mindste er der hoppeborge og boksebold, mens alle kan glæde sig til kræmmerboderne og bagagerumssalg, hvor det i år er gratis for alle at få en stand. Aalborg Jernbaneorkester spiller til gudstjenesten søndag eftermiddag, hvor der efterfølgende vil blive serveret kaffe og rundstykker.

Søndag aften afsluttes markedet med et festligt fyrværkeri, som helt sikkert bliver en smuk finale på en oplevelsesrig weekend.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: