Classic Night sluttede en fantastisk Hot Sommer af – FOTOS

FARSØ: Ligesom de forrige mandage, blev denne sæsons sidste Hot Sommer – Classic Night, også et tilløbsstykke. 

Knap var de over 100 classic og veterankøretøjer fra Aalestrup Classic, fordelt på biler, knallerter, motorcykler og Nimbus motorcykler ankommet til midtbyen, forend der var kø ved streetfoodstederne.

For ud over hyggen og at mødes, så er en stor del af Hot Sommer aftenerne også den gode mad. I det skønne sommervejr, mødte folk tidligt op for at indtage deres aftensmad, nemlig fra kl. 17.00, hvor lokale madleverandører stod klar med streetfood til spisning på torvene.    

Kort efter kl. 17.00 spillede orkestret ”Mindst 4” op på Torvet med folkemusik og dermed var stemningen også på plads. Flere kom til og byen summede af liv!

Kl. 19.00 var der for første gang arrangeret gadeteater og sikke en succes !. Børn og voksne overværende den hylende morsomme klovn Jekyll i en time.

I det hele taget har Hot Sommer i år budt meget for børnefamilier med hoppeborg, hestevognsture, ansigtsmaling, kæphest, hinkebaner, selfievægge og i mandags også en Skattejagt arrangeret af Sparekassen Danmark. Ved 20-tiden havde over 100 børn været igennem den QR baserede skattejagt med poster rundt om i Farsø Rådhuscenter.         

Hot Sommers fire mandage har været helt fantastiske i år, både med hensyn til tilslutning og vejret som har holdt tørt alle fire mandage i den ellers ustadige danske sommer.

-Vejrguderne har heldigvis respekt for navnet Hot Sommer og alle de mennesker som ønsker at have en hyggelig aften i Farsø. Vi har haft en helt fantastisk sæson i år og med flere gæster end nogensinde, lyder det glædesstrålende fra Candy Fröse, på vegne af Hot Sommer udvalget, der også består af Kaare Tougaard, Thomas Just og Jørgen Højrup Jensen.

-Jeg er også nødt til at sige, at vi ikke havde klaret det uden vores fantastiske flagkorps til alt det praktiske på dagene samt vores torveholdere Jens Røschmann og Jens Peder Harbo. Uden dem ingen Hot Sommer. Alle skal påskønne deres kæmpestore indsats, siger Candy Fröse.         

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: