Christian Mejdahl taler på grundlovsmødet i Ertebølle

ERTEBØLLE: I år er det 175-året for Danmarks grundlov.   

Derfor er arrangørerne af det traditionsrige Grundlovsmøde på Bjerget i Ertebølle, meget glade for, at tidligere formand for Folketinget, Christian Mejdahl, som er vesthimmerlænding og bosiddende i Oudrup, har taget imod invitationen til at holde grundlovstalen i Ertebølle.

Årets taler er tidligere folketingsmedlem og tidligere formand for Folketinget Christian Mejdahl. Privatfoto.

-Både vi og Christian Mejdahl synes at grundlovens 175 år er noget helt særligt. Derfor har Christian Mejdahl, takket ekstraordinært ja til at komme, da han ellers er ved at trappe ned på offentlige arrangementer, siger Jørgen Stenum fra Ertebølle Borgerforening og fortsætter:  

-Christian Mejdahl har også tidligere talt ved grundlovsmødet i Ertebølle og er meget respekteret på egnen, så vi forventer et stort fremmøde til grundlovsmødet.             

Grundlovsdag er som bekendt på næste onsdag den 5. juni, hvor mange har fri og mulighed for at deltage.

Bag grundlovsmødet står Ertebølle Samvirke, der ud over Ertebølle Borgerforening består af Stenaldercenter Ertebølle og Ertebølle Strand Camping.   

Ud over et rigtig godt fremmøde, håber Ertebølle Samvirke også på godt vejr og en rigtig hyggelig eftermiddag på Bjerget. Efter ”Bjergmødet” kan en dejlig gåtur i området anbefales.

/cf

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: