test

95 nye engagerede ”pengeskaffere” mødte op i Farsø

FARSØ: Vesthimmerlands Kommune succesfulde arbejde med en systematisk og målrettet fundraising, har nu medført yderligere 95 nye engagerede ”pengeskaffere” blandt kommunens mange aktive ildsjæle.

De 95 forventningsfulde deltagere repræsenterede mange forskellige foreninger, som findes i Vesthimmerland

Op til efterårsferien sad ca. 95 forventningsfulde og engagerede ildsjæle i Thit salen i Dronning Ingrid Hallerne og lyttede i 3 timer på direktør Lotte Jensen fra fundraiserfirmaet Up Front Europe. Det var et mini-kursus i fundraising og for at få viden og værktøjer til at opnå størst mulige chancer for at få andel i så mange midler fra puljer og fonde som muligt.

Formanden for kommunens Landsbyudvalg Aase Hansen bød de mange deltagere velkommen, og sagde bl.a. – Det er dejlig at så mange er mødt op.  Vesthimmerlands kommune er en af de førende kommuner i Danmark, hvad angår struktureret fundraising og har et mål om hente 20.-25. millioner kroner om året. Fundraising skal ses som et værktøj til at hente penge i mange puljer, sagde Aase Hansen og sagde videre: – Det er vigtigt, at der samarbejdes på tværs af foreninger og byer, det øger mulighederne for at få del i puljerne.

Direktør Lotte Jensen gjorde bl.a. meget ud af at fortælle de fremmødte, hvor vigtigt tværgående samarbejder mellem foreninger og byer er, og netop det kan være med til at løfte projektideer og tanker op i større perspektiv og dermed øge mulighederne for bedre finansieringer af sine projekter. 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: