80’er nostalgi om mindre end en måned

FARSØ: Om en måned, lørdag den 13. november er der dømt 80’er fest i Dronning Ingrid Hallerne.

På Slaget 12 indtager en af de tre scener til 80’er festen i Dronning Ingrid Hallerne den 13. november.

For at sætte prikken over I’et bliver det et af 80’ernes største og populæreste orkestre, På Slaget 12, med Ann-Mette Elten i front, der skal sætte gang i pop’ens årti og de mange vesthimmerlændinge som glæder sig til et nostalgisk genhør.

Det er i år 25 år siden at På Slaget 12 spillede sin første offentlige koncert. Stedet var Motown i Frederiksgade i Århus og dagen efter skrev Århus Stiftstidende ”De er godt på vej og det er sjældent, man ved en debut-koncert oplever et orkester, der mere lyder som sig selv end alle de andre på dagens danske rockscene”. Her blev hittet, der er gået over i pophistorien, ”Hjem til Århus” spillet for første gang.  

I de seneste ti år har På Slaget 12 dog mest beskæftiget sig med at indspille andres sange. Live har det både drejet sig om Let’s Dance repertoiret og de gamle På Slaget 12 sange. Det er disse numre som vil rocke Farsø den 13. november.    

Vesthimmerlands bedste 80’er fest
Billetsalget til årets indendørs koncertbrag og 80’er fest er allerede godt i gang. På nuværende tidspunkt får vi mange henvendelser omkring VIP- billetterne fra virksomheder, venneforeninger og andre der gerne vil have en helaftensoplevelse ud af det, oplyser Thomas Stentoft Jensen fra Håndboldens Venner, der står bag festen. Kort og godt; lægger vi op til Vesthimmerlands bedste 80’er fest, siger Thomas Stentoft Jensen.                   

Ligesom de tidligere år betyder en VIP-billet, adgang til 80’er buffet og opvarmning til aftenens koncert fra kl. 19.00.  For 80’er buffet’en står Hotel Farsø, der også vil stå for salget af burgere uden for Hallen på p-pladsen, for aftenens øvrige koncertgængere.

Men VIP betyder også underholdning af orkestret ”The Real Bounty”, adgang til ”Slyngelstuen”, hvor musikanten Cahir vil spille og endelig et ægte 80’er diskotek, arrangeret af Diskotek Venus.

Med til 80’erne hører også Storm T og Thit Inn. De to barer havde, som bekendt, sine velmagtsdage i Farsø i 80’erne og ligesom dengang, vil det naturligvis være de røde, grønne og blå kander der i særdeleshed bliver langet over bardisken af en del af de kendte bartendere fra den gang.      

– Vi fik sidste år bekræftet, at vi havde valgt rigtig med 80’er tema’et. Så vi er overbeviste om, at det bliver en kanon aften med fuldt hus, lyder det videre fra Thomas Stentoft Jensen, der også håber rigtig mange vi tage imod opfordringen om at iklæde sig det autentiske 80’er tøj.     

80’er festen lader sine kendte pop og rock toner lyde til et stykke ud på natten, nærmere bestemt kl. 02.00, hvor 80’ernes årti rinder ud for denne gang. 

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: