500 uundværlige frivillige er i gang i Gatten

GATTEN: Det var en meget tilpas og rolig Thomas Nielsen, golfdirektør på Himmerland, som man i dag torsdag kunne møde i Gatten.

Golfdirektør i HimmerLand, Thomas Nielsen fortæller at de mange frivillige og samarbejdet med lokalområdet og kommunen er uvurderligt når man afholder Danmarks største golfturnering.

Det var på golfturneringen ”Made In Himmerlands” første dag, men allerede dagen forinden startede Dannmarks største golfevent op med en pro-am turnering, som havde deltagelse af selveste Kronprins Frederik, Tom Kristensen, Thomas Bjørn og bestyrelsesformand for HimmerLand Jacob Brunsborg.

De første nerver var således kastet af Thomas Nielsens skuldre torsdag middag, hvor han bl.a. hilste på i forbindelse med netværksmødet Company Day, arrangeret af Vesthimmerlands Kommune, Vækst Himmerland og Destination Himmerland.

Samarbejdet går begge veje
Det første Thomas Nielsen da også nævnte, i forbindelse med så stor en event, er samarbejdet med kommunen. Det gælder Vesthimmerlands Kommune men også de lokale overnatningssteder, spisesteder og leverandører.  

-Vi afholder turneringen og får Gatten og Vesthimmerland på landkortet. Mange millioner mennesker ser med på tv, foruden de mange tusinde gæster der er til stede under selve turneringen.

Fordel med faste rammer i Gatten
Thomas Nielsen fortalte også, at afholdelsen af turneringen i Gatten af nu flere gange, viser hvor stor en fordel det er at have faste rammer, for det kræver en del at bygge op. Vi er ikke en stor organisation, men ret gode til at samarbejde.      

Stor tak til de frivillige og samarbejdet med lokalområdet
Men ikke mindst rettede han en stor tak til de mange frivillige.

Made In Himmerland kunne slet ikke lade sig gøre uden frivillige. Vi har i år 500 frivillige, normalt har der været 1400. I år fejrer vi, at der er 57 frivillige, som har taget 10 fridage for at hjælpe. Vi indrømmer også, at vi har haft svært ved at få frivillige. Derfor forkæler vi dem. Vi har fået et godt partnerskab med Hotel Farsø. De sørger for tre måltider om dagen til 500 personer.

Så vi er virkelig glade for de mange frivillige og samarbejdet med lokalområdet, lød det fra Thomas Nielsen.

Made In Himmerland afholdes i Gatten i igen næste år i september.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: