5 tons gratis kartofler delt ud til kunderne

FARSØ: Heldigvis er der ikke mangel på kartofler på Farsø-egnen, så derfor blev der i sidste uge fyldt op igen – og igen med kartofler i Farsø Rådhuscenter, så alle kunder kunne få en gratis pose kartofler med sig hjem.

Der var rift om de gratis kartofler, som der blev delt i alt 5 tons ud af.

Mange børn var igang med kartoflerne, der blev tiil kartoffeldyr, kartoffeltryk og kartoffelchips.

Morten, Mads og Caroline delte smagsprøver ud på deres hjemmelavede kartoffelchips. Var man mere til ”Kims” udgaven kunne man også få det.

Søndag blev efterårsmoden vist frem af Farsøs butikker

Dette skete i forbindelse med tre aktivitetsdage, hvor der var gået kartoffel i den med kartoffelkonkurrence, kartoffelretter, kartoffeltryk, kartoffeldyr, kartov’lige tilbud fra butikkerne og ikke mindst udlevering af gratis kartofler.

De gratis kartofler var særdeles populære og de forudbestilte 4 tons kartofler fra Justelund ved Ullits blev hurtigt til et ekstra ton udleverede kartofler. Så mon ikke der kom mange kartoffelretter på bordet i de små hjem i weekenden?.

Også kartoffelkonkurrencen på Centertorvet vakte stor interesse. Hver dag blev der udtrukket en vinder af et gavekort til handelsstandsforeningens butikker på kr. 1.000.

De tre vindere blev: Lise Andersen, Lærke Klausen og Susanne Nielsen – alle fra Farsø, der blev fundet blandt mere end 1.200 indleverede kuponer.  

Lørdag formiddag var Rådhuscentrets foyer mod Søndergade blevet indrettet til kartoffelværksted. Farsø Handelsstandsforening havde allieret sig med Farsø’s blå spejdere og der blev lavet kartoffeltryk, kartoffelchips og kartoffeldyr i lange baner sammen med børnene.

Søndag var en lang firedelt catwalk opstillet på Centertorvet og den lagde i to shows gulv til efterårsmoden fra Farsøs butikker.  

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: